Ale!

Teppo Eskelinen

Kehityksen loppu

10.00 15.00 

Yhteiskunnallista kehitystä tarjotaan ratkaisuksi maailman suuriin ongelmiin, erityisesti äärimmäiseen köyhyyteen. Ymmärrettävänä ja ihmisten hyvinvoinnin kannalta merkityksellisenä käsitteenä kehitys on ohi.

Normaali norm. 17.00 
Innon hinta: 15.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 16.90 
Innon hinta: 10.00 
ISBN: 978-952-264-025-3

Kirjoittaja: Teppo Eskelinen

Julkaisuajankohta: 05 / 2011

Sivumäärä: 162

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Yhteiskunnallista kehitystä tarjotaan ratkaisuksi maailman suuriin ongelmiin, erityisesti äärimmäiseen köyhyyteen. Ymmärrettävänä ja ihmisten hyvinvoinnin kannalta merkityksellisenä käsitteenä kehitys on ohi. Käsite oli oikeastaan mielekäs vain sotien jälkeiset vuosikymmenet. Sen jälkeen kun pääomamarkkinat vapautuivat ja kasvun rajat tulivat vastaan, kansainvälinen toimintaympäristö muuttui. Kuitenkin kehityksen tavoite, köyhyyden vähentäminen, on ajankohtaisempi kuin koskaan. Miten köyhyyttä voidaan nykytilanteessa vähentää?

Artikkeleita ei löytynyt.
Eskelinen , Teppo

Teppo Eskelinen on filosofi ja yhteiskuntapolitiikan dosentti, joka on työskennellyt mm. Aalto-yliopistossa, Jyväskylän yliopistossa, Itä-Suomen yliopistossa ja Vasemmistofoorumin toiminnanjohtajana. Eskelisen tuotantoon kuuluu tieteellisten artikkelien ohella useita kirjoitettuja tai toimitettuja kirjoja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kehityksen loppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *