Ale!

Kaarin Taipale

Kaupunkeja myytävänä

15.00  13.00 

Minipamfletti valottaa yksityistämisen taustoja, analysoi sen perusteluita ja kertoo esimerkkejä niin Suomesta kuin maailmalta.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-188-5

Kirjoittaja: Kaarin Taipale

Julkaisuajankohta: 10 / 2012

Sivumäärä: 0

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Miksi Espoo myi energialaitoksensa saksalaisille mutta Helsinki omistaa omansa? Miksi Jämsän tervey­denhoidosta huolehtii sijoitusyhtiö? Miksi Pariisi osti vesilaitoksensa takaisin? Milloin asukkaasta tuli asiakas?

Ulkoistaminen, kilpailuttaminen, yhtiöittäminen ja yksityistäminen tuntuvat olevan kuntapäättäjien asialistoilla useammin kuin julkinen tila ja asukkaiden demokratia. Yksityinen sektori valtaa alaa yhtä lailla terveyspalveluissa kuin infrastruktuureissa ja kaupunkitilassa. Ilmiö ja yritykset ovat kansainvälisiä.

Minipamfletti valottaa yksityistämisen taustoja, analysoi sen perusteluita ja kertoo esimerkkejä niin Suomesta kuin maailmalta.

Kaupunkeja myytävänä julkaistaan yhteistyössä Vapaus Valita Toisin ry:n kanssa. Sarjassa ovat aikaisemmin ilmestyneet Ei riitä ja Metropolipolitiikkaa!

Artikkeleita ei löytynyt.
Taipale , Kaarin

Tekniikan tohtori ja kaupunkitutkija Kaarin Taipale on kirjoittanut mm. pamfletin Kaupunkeja myytävänä (2012) ja toimittanut kirjat Metropolipolitiikkaa! (2011) ja Guggenheimin varjossa (2012).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaupunkeja myytävänä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *