Ale!

Mervi Lehmusoksa

Kaupungissa kasvanut

norm. 32.00 
Innon hinta: 28.00 

Koulukasvitarhatoiminta täytti Helsingissä kesällä 2012 huikeat 100 vuotta! Kaupungissa kasvanut on vehreä tarina kaupunkipuutarhoista ja puutarha-aatteesta.

Loppuunmyyty

ISBN: 978-952-264-278-3

Kirjoittaja: Mervi Lehmusoksa

Julkaisuajankohta: 08 / 2016

Sivumäärä: 200

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsana tuotteelle
Jaa tämä:

Koulukasvitarhatoiminta täytti Helsingissä kesällä 2012 huikeat 100 vuotta! Kaupungissa kasvanut kertoo Kumpulan koulukasvitarhan tarinan ja tarkastelee kaupunkipuutarhoja monipuolisena lasten ja nuorten vapaa-ajan kasvuympäristönä, jolla on kestävän kehityksen kasvatusta painottava sisältö.

Puutarhassa hankitaan tietoa ihmettelemällä, havainnoimalla, tutkimalla, kokeilemalla, iloitsemalla ja eläytymällä. Hankittua tietoa käsitellään vuorovaikutuksessa omien aikaisempien käsitysten, toisten ihmisten ja ympäristön kanssa. Puutarhassa voidaan tarkastella niin kielen, matematiikan, fysiikan, musiikin, historian kuin vaikka kotitalouden ja etiikan ilmiöitä. Puutarhaympäristössä toimiminen opettaa ihmisestä luonnon muokkaajana. Toisaalta se opettaa myös ihmisen ja luonnon hyvinvoinnin suorasta riippuvuussuhteesta.

Artikkeleita ei löytynyt.
Lehmusoksa , Mervi

Mervi Lehmusoksa on puutarhapedagogi ja tietokirjailija. Hän on toiminut vuosien varrella viljelyohjaajana sekä puutarhapainotteisen työpajan suunnittelijana ja valmentajana Kumpulan koulukasvitarhalla ja Roihuvuoren asukaspuistossa Helsingissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaupungissa kasvanut”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *