Pertti Simula

Käsikirja ihmiselle

norm. 29.00 

Mitä on olla ihminen? Mitä onnellisuus tarkoittaa? Miten kohdata pelkoa ja vihaa? Miten kehittää yhteistyötä koulussa, työpaikalla ja ihmissuhteissa yleensä? Käsikirja ihmiselle sopii arjen avuksi ja virikkeeksi niin ammattilaisille kuin elämässä oppijoille.

Loppuunmyyty

ISBN: 978-952-264-230-1

Kirjoittaja: Pertti Simula

Julkaisuajankohta: 10 / 2013

Sivumäärä: 300

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Mitä on olla ihminen? Mitä on onnellisuus? Miten kohdata pelkoa ja ilkeyttä? Miksi rakkaus on niin vaikeaa? Kuinka hoitaa stressiä ja riippuvuutta? Miten luoda hyvä työyhteisö ja yhteiskunta?

Pertti Simulan Käsikirja ihmiselle antaa eväitä elämään. Se sopii niin ammattilaisille kuin elämässä oppijoille – kaikille, jotka ovat kiinnostuneita toisten ja itsensä tuntemisesta. Kirja auttaa tiedostamaan inhimillisiä rikkauksia ja kohtaamaan ongelmatilanteita. Se sisältää selkeän ihmiskäsityksen ja menetelmäkuvauksen. Lukuisat esimerkit pohjautuvat käytännön tilanteisiin.

Artikkeleita ei löytynyt.
Simula , Pertti

Pertti Simula (s. 1946) on filosofian maisteri, joka on työskennellyt terapeuttina, kouluttajana ja työnohjaajana 30 vuotta. Hän opiskeli psykoanalyysia Brasiliassa ja New Yorkissa ja hyödyntää yksilöterapiaa yhteisöjen kehittämistyössä. Tästä syntyi conscientia-menetelmä. Simula asuu São Paulossa ja käy Suomessa ja Ruotsissa säännöllisesti kouluttamassa eri alojen ammattilaisia. Hän on julkaissut kolme psykoanalyysia soveltavaa kirjaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Käsikirja ihmiselle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *