Ale!

Tanja Kuronen & Hanna Moilanen 

Kansalaistyötä kaikille!

norm. 17.00 
Innon hinta: 15.00 

Tekemätöntä työtä on paljon. Mutta kuka maksaisi tekijöille palkan? Pitäisikö ihmisten tehdä tekemättömiä töitä oma-aloitteisesti ja ilmaiseksi? Pamfletti ehdottaa ratkaisuksi kansalaistyötä.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-170-0

Kirjoittaja: Tanja Kuronen & Hanna Moilanen 

Julkaisuajankohta: 08 / 2015

Sivumäärä: 0

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Suomessa sadat tuhannet ihmiset etsivät töitä, ja heitä pompotellaan koulutuksissa, työharjoitteluissa ja työvalmennuksissa. Samaan aikaan meillä on välttämätöntä työtä, josta kukaan ei suostu maksamaan palkkaa.

Tutkija Tanja Kuronen ja toimittaja Hanna Moilanen turhautuivat suomalaiseen työvoimapolitiikkaan ja ehdottavat ratkaisuksi kansalaistyötä.

Katso kirjan Facebook-sivut

Tanja Kuronen on työskennellyt kaupan kassalla, vanhusten sairaalassa Ruotsissa, valtion virastossa, keittiöapulaisena, iltapäiväkerho-ohjaajana, vanhusten ja vammaisten kotisiivoojana, tutkimusapulaisena ja yliopisto-opettajana. Hän on elänyt kolmen lapsen yksinhuoltajana ja kokenut sosiaalisen laskun "lahjakkaasta lapsesta" työttömäksi yksinhuoltajaksi kaupungin vuokraasuntoon ja sosiaalisen nousun kouluttautumalla aikuisiällä maisteriksi. Kuronen valmistelee väitöskirjaa kansalaistyöstä. Lue lisää..
Hanna Moilanen on vapaa toimittaja. Hän on ollut yläkoulun oppilaanohjaaja ja myöhemmin työllisyysasioista vastaavana viranhaltija hämäläisessä pikkukaupungissa. Hän on työskennellyt siivoojana, henkilökohtaisena avustajana, marjanpoimijana, vuokrattuna ruuhka-apulaisena ja valmistanut vuorotyöläisenä paperikoneen teriä. Moilanen valmistelee väitöskirjaa suomalaisista työosuuskunnista. Lue lisää..

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kansalaistyötä kaikille!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *