Ale!

Lasse Berg

Kalaharin aamunkoitto – Miten ihmisestä tuli ihminen

norm. 27.00 
Innon hinta: 10.00 

Mistä olemme tulleet? Miten olemme kehittyneet lajina? Kirja laiskasta, tarinoita kertovasta ja kauniista eläimestä – ihmisestä.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-129-8

Kirjoittaja: Lasse Berg

Julkaisuajankohta: 04 / 2012

Sivumäärä: 380

Suomentaja: Riikka Toivanen

Alkuperäinen nimi: Gryning åver Kalahari. Hur människan blev människa. Ordfront 2005.

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Jaa tämä:

Kysymys ihmiskunnan alkuperästä kiehtoo meitä aina. Mistä olemme tulleet? Miten olemme kehittyneet lajina? Mitä tapahtui seitsemän miljoonaa vuotta sitten ihmisen ja apinan teiden erotessa? Ja mikä ylipäätään on ihminen?

Kalaharin aamunkoitto kertoo miten pieni alle 20 000 hengen joukko Homo sapiens -nimistä lajia eli Afrikassa 150 000 vuotta sitten ja miten he levittäytyivät lopulta koko maapallolle muuttaen sen täysin.

Lasse Berg kuvaa Kalaharin autiomaan pensaskansaa, joka elää yhä samoin kuin aikaisemmat ihmiset keräten ja metsästäen Afrikan avoimen taivaan alla. Kalaharin aamunkoitto on mielikuvituksellinen, helppotajuinen ja syvän persoonallinen yhteenveto siitä, mitä me tänään tiedämme ihmisen evoluutiosta.

Se on kirja yhteistyökykyisestä, laiskasta, tarinoita kertovasta, tanssivasta, maalaavasta ja kauniista eläimestä – ihmisestä.

Artikkeleita ei löytynyt.
Berg, Lasse

Lasse Berg on kirjailija, toimittaja ja dokumenttiohjaaja. Hän on asunut pitkään muun muassa Etelä-Afrikassa ja Etiopiassa. Berg on julkaissut viime aikoina myös merkittävän I Asiens tid -teoksen yhdessä valokuvaaja Stig T. Karlssonin kanssa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kalaharin aamunkoitto – Miten ihmisestä tuli ihminen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *