Ale!

Korhonen Johanna & Östman Jeanette (toim.) 

Kaikella rakkaudella – Sanoja seksuaalisuudesta ja sukupuolesta

norm. 26.00 
Innon hinta: 5.00 

Kaikella rakkaudella on neljäntoista kirjoittajan ja kertojan raikas ja välttämätön puheenvuoro. Useimmiten homoista, biseksuaaleista ja transihmisistä puhuvat heterot. Tässä kirjassa he ovat äänessä itse.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-293-6

Kirjoittaja: Korhonen Johanna & Östman Jeanette (toim.) 

Julkaisuajankohta: 02 / 2014

Sivumäärä: 168

Suomentaja: Ruotsinkieliset tekstit suomentanut Riikka Toivanen

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Muistaako homo olevansa homo, ellei häntä muistuteta siitä joka päivä? Miksi transsukupuolisuus herättää yhä pelkoa? Mitä mieskirjailijat halusivat kuulustellessaan lesboksi epäiltyä naista? Miksi piispa tuli pitämään kriisipalaveria homopapin työpaikalle?

Kaikella rakkaudella on neljäntoista kirjoittajan ja kertojan raikas ja välttämätön puheenvuoro. Useimmiten homoista, biseksuaaleista ja transihmisistä puhuvat heterot. Tässä kirjassa he ovat äänessä itse.

Kirjoittajina ja kertojina Marja-Sisko Aalto, Susanna Airola, Eva-Stina Byggmästar, Johan Finne, Johanna Korhonen, Kristofer Möller, Rita Paqvalén, Mirkka Rekola, Birgit Schaffar-Kronqvist, Jani Toivola, Markus Topi, Ted Urho, Arja Voipio ja Jeanette Östman.

Kirjan julkaisee samaan aikaan ruotsiksi Jasilti nimellä Klartext (med all respekt).

Östman, Jeanette
Jeanette Östman (s. 1979, Keminmaa) on toimittaja, joka on erikoistunut yhteiskuntaa ja kulttuuria käsitteleviin aiheisiin. Östman oli yksi HBL:n palkitun Volt-lehden perustajista. Hän on kirjoittanut Naisten Helsinki – Kulttuurihistoriallinen opas -kirjaan (toim. Biström et al., Schildts, 2010). Lue lisää..
Korhonen , Johanna
Johanna Korhonen (s. 1968, Oulu) on journalisti ja kirkkolaulaja sekä journalismin opettaja. Hän on erikoistunut yhteiskuntapolitiikkaan, talouteen ja kulttuuriin. Hän toimittaa Yle Radio 1:lle Valkoista valoa -ohjelmaa. Lue lisää..
Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaikella rakkaudella – Sanoja seksuaalisuudesta ja sukupuolesta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

”Vailla erityistä kiihkoa voi todeta, että Kaikella rakkaudella -kokoelma on hyvin toimitettu, kiinnostava ja ajatuksia antava kirja, johon voi ja kannattaa tarttua.”  Sami Pirkola, Potilaan Lääkärilehti, 9.3.2015

”Kirja paljastaa, että seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille edes perusoikeudet, kuten lasten hankkiminen, eivät ole nyky-Suomessa itsestäänselvyyksiä.”  Minna Suihkonen, Vihreä Lanka, 28.2.2014

HS 27.4.2014

Keskisuomalainen 5.4.2014

Kirjavinkit 20.3.2014