Ale!

Salla Korpela

K niin kuin kaali

norm. 25.00 
Innon hinta: 15.90 

Herkullista kaaliruokaa! K niin kuin kaali sisältää yli 60 kaalireseptiä – kyssäkaalicarpaccio, kimchi, kukkakaalipizzapohja, paras coleslaw ja kaalifajitas – ja lukuisia muita herkkureseptejä.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-749-8

Kirjoittaja: Salla Korpela

Julkaisuajankohta: 08 / 2016

Sivumäärä: 112

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Kaali – arkinen aarre keittiössä

Kaalista saa erittäin vaihtelevaa, terveellistä ja hyvää ruokaa edullisesti!  

K niin kuin kaali sisältää yli 60 kaalireseptiä – kyssäkaalicarpaccio, kimchi, kukkakaalipizzapohja, paras coleslaw ja kaalifajitas – ja lukuisia muita herkkureseptejä.

Kirjaan on koottu kaalivillityksen myötä syntyneiden innovaatioiden ohjeita eri puolilta maailmaa.  Kaikki ruoat ovat kasvisruokia, iso osa vegaanisina ja miltei kaikki toteutettavissa pienin muutoksin gluteenittomina. Kaaliohjeiden lisäksi kirjassa esitellään koko joukko kastikkeita ja lisukkeita, jotka sopivat monen muunkin kuin kaaliruokien kanssa tarjoiltaviksi.

Salla Korpela on toimittaja, kääntäjä ja tietokirjailija ja kolmen eettisiä ja ympäristökysymyksiä pohtivan teinin äiti. Hän vaivaa päätään päivästä toiseen sillä, miten saisi perheen pöytään helposti ja nopeasti hyvää kasvispainotteista arkiruokaa. Häneltä on aikaisemmin ilmestynyt lehtikaalikeittokirja Kale, joka saavutti hetkessä suuren suosion.

Anna Autio on freelance-valokuvaaja ja taiteentekijä, jonka aistivoimaiset ruokakuvat herättävät reseptit eloon.

Artikkeleita ei löytynyt.
Korpela , Salla

Salla Korpela on helsinkiläinen toimittaja, kääntäjä ja tietokirjailija. Hän on julkaissut kaikkea lastenkirjasta keittokirjaan ja mietiskelykirjasta hautajaisoppaaseen. Ennen kirjoitusalan sekatyöläiseksi ryhtymistä hän oli diplomaattiuralla, muun muassa
Suomen YK-edustustossa New Yorkissa. Korpela on kolmen lapsen äiti ja kansalaisaktivisti paremman kaupunkiasumisen liikkeessä. Hän on toiminut Malta-talohankkeen vetäjänä sen alusta lähtien.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “K niin kuin kaali”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *