Ale!

Kaj Lipponen (toim.), Waldemar Wallenius & Harri Tuominen 

Juice puhuu – Kootut muistelmat Vol II

norm. 32.00 
Innon hinta: 26.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789523513532

Kirjoittaja: Kaj Lipponen (toim.), Waldemar Wallenius & Harri Tuominen 

Julkaisuajankohta: 9 / 2020

Sivumäärä: 240

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , ,
Jaa tämä:

Eesti (On My Mind), Musta aurinko nousee, Kaksois­elämää… Juice puhuu Vol II jatkaa suoraan siitä, mi­hin helmikuussa ilmestynyt ykkösosa päättyi. Juice Leskinen Slam tekee joululevyn, jolta kansan tajun­taan iskee tuleva joululauluklassikko Sika. 80-­luku on alkanut räväkästi.

Levyt seuraavat toisiaan ja äkkiä Leskisen terveys ro­mahtaa. Hän joutuu sairaalaan maksansa vuoksi ja jää vuoden mittaiselle toipumislomalle.

Juicea ei näy missään eikä hän keikkaile. Huhujen mu­kaan Juice on kuollut. Toimittajat Waldemar Wallenius ja Harri Tuominen huomaavat, että heillä ei ole kunnollista haastattelua Leskisestä.

Juice lupautuu mukaan valtavaan urakkaan, neljäkym­mentätuntiseen radio­-ohjelmaan. Trio aloittaa haastatte­lut marraskuussa 1989, ja ne jatkuvat pitkälle seuraavaan vuoteen. Juice puhuu -­kirjat perustuvat näihin leikkaamat­tomiin, alkuperäisiin haastattelunauhoihin, joita ei kos­kaan aikaisemmin ole päästetty julkisuuteen.

Juice puhuu Vol II syventää kuvaa suomenkielisen rockmusiikin kummisedästä, jolle tämän päivän artistit maksavat edelleen velkaa. 80-­luvun kappaleidensa kaut­ta Leskinen avaa näkemyksiään maailman menoon. Juice kertoo omin sanoin mistä hänet ja hänen biisinsä on tehty.

Arvostelut ja uutiset:

”Juice Leskinen antautui 1980-luvun lopussa monikymmentuntiseen radiohaastatteluun. Kaj Lipponen kuunteli Waldemar Walleniuksen ja Harri Tuomisen arkistonauhat ja kokosi teoksen Juice puhuu – Kootut muistelmat. Nyt valmistuu jo kirjan toinen osa.”
Aamulehti, 13.5.2020

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Juice puhuu – Kootut muistelmat Vol II”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ei löytynyt tälle tuotteelle.