Ale!

Kyung-sook Shin

Jään luoksesi

10.00 

Pokkari norm. 10.00 
Normaali norm. 32.00 
Innon hinta: 10.00 
Saatavana myös äänikirjana ☊
ISBN: 978-952-264-834-1

Kirjoittaja: Kyung-sook Shin

Julkaisuajankohta: 10 / 2017

Sivumäärä: 320

Suomentaja: Taru Salminen

Alkuperäinen nimi: I’ll be right there

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , ,

Eräänä aamuna Jung Yoonin puhelin soi. Langan päässä on hänen nuoruudenrakastettunsa, jonka kanssa hän ei ole ollut yhteyksissä kahdeksaan vuoteen. Heidän entinen kirjallisuuden professorinsa tekee kuolemaa. Uutinen pakottaa Yoonin matkaamaan takaisin nuoruuteensa ja elämään uudestaan tuon kipeän ja intensiivisen elämänjakson: niin ystävyyden, rakkauden ja idealismin kuin yksinäisyyden, surun ja tragedian.

Yoon aloittaa yliopisto-opintonsa 80-luvun Soulissa. Äitinsä kuolemaa sureva Yoon ystävystyy kahden muun kirjallisuudenopiskelijan kanssa, he kaikki ovat kampuksen outolintuja, sivustakatsojia. Arkisen elämän, ilojen ja surujen, taustalla kuohuu rauhaton, vallankumousta elävä Etelä-Korea. Yhteisten ruokahetkien lisäksi ilmassa väreilee kyynelkaasun tuoksu. Ystävyys, rakkaus ja toivo, nuoruus ovat kaikkialla sama.

Jään luoksesi on unohtumaton tarina nuoruudesta [–] se koskettaa lukijoita kaikkialla.

– Independent

Shinin koruton tyyli kantaa raskaan tarinan kevyesti. Jään luoksesi on yhtä lailla kirja rakastavista ystävyyssuhteista kuin poliittisen kansannousun tragediasta.

– Huffington post

Lukunäyte:

Artikkeleita ei löytynyt.
Shin, Kyung-sook

Useita romaaneja kirjoittanut Kyung-sook Shin (s. 1963) on yksi Etelä-Korean luetuimmista ja ylistetyimmistä kirjailijoista. Hän on neljäs perheen kuudesta lapsesta. Hänen vanhemmillaan ei ollut varaa lähettää häntä lukioon, joten hän muutti veljensä asuntoon Souliin, kävi töissä elektroniikkatehtaalla ja opiskeli iltakoulussa. Hän valmistui Soulin taideinstituutista pääaineenaan luova kirjoittaminen.

Kyung-sook Shin on palkittu Man Asianin, Manhaen, Dong-inin, Yi Sangin ja Prix de l’Inaperçun kirjallisuuspalkinnoilla. Koreassa yli kaksi miljoona kirjaa myynyt Pidä huolta äidistä on käännetty yli 20 kielelle ja julkaistu 36 maassa. Kyung-sook Shin asuu Soulissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jään luoksesi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *