Ale!

 

Isoisä, olet minulle rakas – Täytettävä kirja

norm. 19.00 
Innon hinta: 16.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789523513440

Kirjoittaja:  

Julkaisuajankohta: 9 / 2020

Sivumäärä: 54

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,
Jaa tämä:

”Aina en muista sanoa, että olet tärkeä ja rakas.
Tein sinulle kirjan, se kertoo sinusta – ja vähän minustakin.”

Yhteiset pelit, leikit, kalaretket, kesähetket – mistä sinä haluaisit kiittää isoisääsi? Tämän kirjan avulla kerrot, kuinka tärkeä hän sinulle on. Ajatuksella täytetty kirja sopii mainiosti isänpäivälahjaksi.

Kirjan avulla voit elää uudestaan parhaat yhteiset muistonne. Kirjan koskettaviin kysymyk­siin vastaamalla osoitat isoisälle mieleenpainuvimmat hetket ja hauskimmat sattumukset elämänne varrelta. Kaiken lisäksi kirjan täyttäminen on yhtä antoisaa kuin sen saaminenkin.

Artikkeleita ei löytynyt.
Roast – Suomen starat kaikilla mausteilla

Roast – Suomen starat kaikilla mausteilla kertoo hulvatto­man roast-kulttuurin saapumisesta Suomeen. Roast on yhdysvaltalaisperäinen komediatapahtuma, jossa roas­tin kohteena oleva päähenkilö istutetaan yleisön eteen kuuntelemaan itseensä kohdistuvia herjoja.

Kyseenalai­sen ja kaikkea kyseenalaistavan formaatin matka salon­kikelpoiseksi on edelleen pahasti kesken. Itsensä peliin laittamiseen ja omalla kustannuksellaan nauramiseen on kuitenkin syyllistynyt jo toistasataa suomalaista staraa, ai­na huippupolitiikoista Jari Sarasvuohon ja kirkkoherrois­ta Juha Mietoon. Jopa maamme hallituksessa on istunut samanaikaisesti kolme ministe­riä, jotka ovat liukkaalle roast­-polulle us­kaltautuneet. Myös heidän tarinansa ja salaisuutensa avataan tässä var­muuden vuoksi kaikelle kansalle.

Roast koostuu huumoris­ta, itsensä peliin laittamisesta ja etenkin rakkaudesta. Ainoastaan kaikkein vahvimmilla on varaa nauraa omalla kustannuksellaan. Maamme virallinen roastmaster Antto Terras kertoo suomalaisen roastin tarinan – ketään säästä­mättä, mutta kaikkia kunnioittaen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Isoisä, olet minulle rakas – Täytettävä kirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ei löytynyt tälle tuotteelle.