Ale!

Michael Axworthy

Iranin historia – Mielen valtakunta

9.00 19.90 

Profeetta Zarathustran maa, mielikuvituksellisten valloittajien Persia, runouden aarreaitta, vallankumousten ja suurvaltojen pelikenttä. Iranin historia on täynnä väkivaltaa ja dramatiikkaa – mutta myös uskontoja, aatteita ja kukoistavaa kulttuuria.

Normaali 27.00  19.90 
Pokkari 15.00  9.00 
ISBN: 978-952-264-191-5

Kirjoittaja: Michael Axworthy

Julkaisuajankohta: 03 / 2013

Sivumäärä: 330

Suomentaja: Tapani Kilpeläinen

Alkuperäinen nimi: Iran - Empire of the Mind

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Profeetta Zarathustran maa, mielikuvituksellisten valloittajien Persia, runouden aarreaitta, vallankumousten ja suurvaltojen pelikenttä. Iranin historia on täynnä väkivaltaa ja dramatiikkaa – mutta myös uskontoja, aatteita ja kukoistavaa kulttuuria. Tutkija ja tietokirjailija Michael Axworthy avaa menneiden dynastioiden ja nyky-Iranin hengästyttävän monimuotoisuuden. Samalla hän piirtää kuvan ”mielen valtakunnasta”, jolla on ollut valtaisa vaikutus maailmanhistoriaan.

Artikkeleita ei löytynyt.
Axworthy , Michael

Michael Axworthy työskenteli Britannian ulkoministeriön Iranin osaston johdossa vuosina 1998-2000. Hän on kirjoittanut nykyajan Iranista ja muista aiheista Prospect-lehteen, keskustellut Iranin politiikasta BBC Worldissa ja luennoi nyt Exeterin yliopiston Arabian ja islamintutkimuksen instituutissa. Hänen esikoisteoksensa Sword of Persia sai laajaa kiitosta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Iranin historia – Mielen valtakunta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *