Kai Sadinmaa

Ilmestyskirja

(1 tuotearvio)

4.90 32.00 

Normaali 32.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) 4.90 
ISBN: 978-952-264-815-0

Kirjoittaja: Kai Sadinmaa

Julkaisuajankohta: 9 / 2017

Sivumäärä: 240

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Ilmestyskirja on kirja tästä ajasta. Yhteiskunnan turvaverkot repeytyvät, ihminen on yksin ja oman onnensa varassa. Kirkko ei protestoi, vaikka Jeesus Nasaretilainen itse oli täynnä kapinaa pikkuvarpaan kärjestä hiustupsuun. Poliittinen ja taloudellinen eliitti tarvitsee syntipukkeja hämärtääkseen yhteiskunnan eriarvoiset rakenteet ja suoranaisen riiston. Köyhät, työttömät, vanhukset ja turvapaikanhakijat kaivetaan esiin syyllisiksi, kun talous sakkaa. Ilmestyskirja  on Kai Sadinmaan uskonpuhdistus reformaation 500-vuotisjuhlan hengessä. Vastustamaton visio näyttää maailman kaikessa karmeudessaan, mutta kaiken pimeyden keskeltä löytyy myös toivo.

Kai Sadinmaa on helsinkiläinen pappi ja kirjailija. Sadinmaan edellinen kirja 10 käskyä kirkolle  herätti valtavaa huomiota ja sai raivoisat kritiikit. Maaliskuussa 2017 Sadinmaasta kanneltiin Helsingin hiippakunnan tuomiokapituliin, koska hän oli vihkinyt samaa sukupuolta olevia avioliittoon.

Kai Sadinmaa Perttu Häkkisen vieraana Yle Puheessa 5.9.2017

Artikkeleita ei löytynyt.
Sadinmaa, Kai

Kai Sadinmaa on Torniossa syntynyt käsikirjoittaja, pappi ja kolumnisti, joka on tullut tunnetuksi radikaaleista aamuhartauksistaan Radio Ylen Ykkösessä. Hän on kirjoittanut palkitun kuunnelman Toisenlainen iltahartaus Radio Ylen Ykköselle (2001) ja käsikirjoittanut ja ohjannut näytelmän Vuosaaren Vapahtaja (2010).
Sadinmaa vihittiin papiksi 1994 Kuopiossa, ja hän asuu Helsingin Kalliossa vaimon ja kolmen lapsen kanssa.

1 arvio tuotteelle Ilmestyskirja

  1. pentti stranius

    http://blogit.kansanuutiset.fi/oisinajattelija/ilmestyskirjan-aikoja-odotellessa

    yst. terveisin: pentti stranius, kirjailija / tutkija-toimittaja

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *