Ale!

Niskanen Eija (toim.) 

Ihmisoikeudet Aasiassa

norm. 25.00 
Innon hinta: 5.00 

Ovatko filippiiniläiset hoitajat vain kausityövoimaa Suomelle? Miten Arevan ydinvoimalahanke vaikuttaa intialaisiin? Ihmisoikeudet Aasiassa kertoo, miten eurooppalaisten teot vaikuttavat aasialaisten ihmisoikeuksiin.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-270-7

Kirjoittaja: Niskanen Eija (toim.) 

Julkaisuajankohta: 05 / 2014

Sivumäärä: 148

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Aasia on pitkään ollut Euroopalle kaukainen ”toinen”. Nämä kaksi maanosaa ovat kuitenkin kietoutuneet toisiinsa monin tavoin, ja yhteyksillä on pitkät perinteet Silkkitiestä ja siirtomaista alkaen. Ihmisoikeudet Aasiassa tuo esiin sen, miten eurooppalaisten teot vaikuttavat aasialaisten ihmisoikeuksiin: Miten EU:n maatalouspolitiikka vaikuttaa Kambodzhan sokerinviljelijöihin? Entä Arevan ydinvoimalahanke intialaisiin? Ja miten Euroopan historiallinen siirtomaapolitiikka vaikuttaa tänäkin päivänä Kaakkois-Aasian uskonnollisiin kiistoihin? Kirjan artikkeleissa käsitellään ihmisoikeuksien laajaa kirjoa, joka liittyy muun muassa uskontoon, etnisyyteen ja kulttuuriin, maankäyttöön ja työhön sekä ilmastoon ja energiaan.

Kirjoittajat ovat asiantuntijoita Suomesta ja Aasiasta. Kirjan ovat toimittaneet Eija Niskanen, Joona Pietarila ja Tove Selin, ja muita kirjoittajia ovat Marja-Leena Heikkilä-Horn, Anita Kelles- Viitanen, Timo Lappalainen, Vaishali Patil, Simrin Singh ja Yuyun Wahiyningum.

Kirja on tehty yhteistyössä Suomen Aasian ja Euroopan kansalaisfoorumin AEPF:n kanssa.

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ihmisoikeudet Aasiassa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *