Ale!

Daniel E. Lieberman

Ihmiskehon lyhyt historia – Evoluutio, hyvinvointi ja sairaudet

norm. 32.00 
Innon hinta: 18.83 

Tilattavissa

ISBN: 9789523512559

Kirjoittaja: Daniel E. Lieberman

Julkaisuajankohta: 10 / 2020

Sivumäärä: 480

Alkuperäinen nimi: The Story of the Human Body – Evolution, Health, and Disease

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle ,
Jaa tämä:

Ihmiskehon lyhyt historia on kattava ja innostava kertomus ihmiskehon evoluutiosta ja koko ihmiskuntaa koskettavista terveyskysymyksistä. Kehoamme ovat miljoonien vuosien aikana muokanneet niin kahdelle jalalle nousu, liharuokavalioon siirtyminen, teollinen vallankumous kuin muutkin suuret käänteet, emmekä me edelleenkään näytä terveyden perikuvilta. 

Lieberman tarjoaa harvinaisen pitkän ja laajan perspektiivin ihmiskehon kehitykseen, sen sairauksiin ja tulevaisuuden näkymiin. Kehomme ei ole ennättänyt sopeutua kaikkiin ajan saatossa tapahtuneisiin muutoksiin, ja modernissa yhteiskunnassamme tämä näkyy valtavana ristiriitana: tarjolla on yhä enemmän elinvuosia, mutta myös yhä lukuisampia kroonisia elintasosairauksia. Lieberman yllyttääkin meitä ottamaan opiksi menneestä ja elämään kaiken uuden tiedon valossa terveemmin. 

Daniel E. Lieberman työskentelee Harvardin yliopiston evoluutiobiologian professorina. Hän on tutkinut pitkään ihmiskehon evoluutiota ja kirjoittanut lukuisia artikkeleita muun muassa Nature- ja Science-lehtiin. Juoksemisesta ja etenkin paljasjalkajuoksusta intoutunut Lieberman tunnetaan myös lempinimellä ”Barefoot Professor”. 

Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ihmiskehon lyhyt historia – Evoluutio, hyvinvointi ja sairaudet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ei löytynyt tälle tuotteelle.