Ale!

Laura Ertimo & Mari Ahokoivu 

Ihme ilmat! – Miksi ilmasto muuttuu

norm. 19.00 
Innon hinta: 15.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789523511392

Kirjoittaja: Laura Ertimo & Mari Ahokoivu 

Julkaisuajankohta: 10 / 2019

Sivumäärä: 48

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,
Jaa tämä:

Ihme ilmat! -tietokirja vastaa lasten kiperiin kysymyksiin ilmastonmuutoksesta ja kertoo, miten voimme pistää sille yhdessä hanttiin. Kaksi nokkelaa kaverusta, Lotta ja Kasper, kyllästyvät vanhempiensa vältteleviin vastauksiin kummista keleistä. He päättävät selvittää, mistä ilmaston muuttumisessa todella on kyse.

Ihme ilmat! on topakka ja toiveikas lasten tieto­kirja siitä, miten ihminen aiheuttaa ilmastonmuutoksen ja mitä me voimme tehdä paremman tulevaisuuden puolesta. Samalla se vinkkaa, miten ihan jokainen pystyy treenaamaan omia ilmastotaitojaan ja elämään niin, ettei hiilidioksidi pöllyä joka käänteessä. Ilmaston­muutoksen pinteestä ei kuitenkaan selvitä pelkillä arjen nikseillä. Siksi tämä kirja kertoo innostavasti myös yhdessä tekemisen voimasta.

Ihme ilmat! -kirjan oikeudet on myyty jo kolmeentoista eri maahan (Viro, Unkari, Italia, Liettua, Meksiko, Norja, Puola, Serbia, Slovakia, Espanja, Ruotsi, Turkki, Yhdysvallat).

Ikäsuositus: 7+

Lue lukunäyte kirjasta (sivut 2-5, 20-23):

Lajissaan ensimmäisen, lapsille suunnatun, ilmastonmuutoksesta kertovan tietokirjan oikeudet on myyty jo kolmeentoista maahan!

Ahokoivu, Mari
Mari Ahokoivu (s. 1984) on Kööpenhaminassa asuva kuvittaja ja sarjakuvataiteilija. Hänen kynästään ovat syntyneet muun muassa sarjakuvaromaani Oksi, lastensarja Sanni & Joonas ja ranskalainen elefantti Lola Olifante. Lue lisää..
Ertimo, Laura
Laura Ertimo (s. 1977) on maantieteilijä ja tietokirjailija. Teoksissaan hän kutoo oivaltavasti yhteen tarkat faktat ja mieltä kutkuttavat tarinat. Ertimon tietokirjat ovat herättäneet paljon huomiota myös ulkomailla. Lue lisää..
Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ihme ilmat! – Miksi ilmasto muuttuu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *