Ale!

Salla  Nazarenko

Ihana kiihko

4.90 9.00 

Normaali norm. 25.00 
Innon hinta: 5.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 4.90 
Pokkari norm. 15.00 
Innon hinta: 9.00 
ISBN: 978-952-264-532-6

Kirjoittaja: Salla  Nazarenko

Julkaisuajankohta: 04 / 2016

Sivumäärä: 210

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Miksi seksi on niin tärkeää

Kirjassa puhutaan seksistä sen oikealla nimellä. Siitä, miksi seksuaalisuuttaan ei pidä haudata. Siitä, miksi seksi kaataa valtakuntia ja hajottaa perheitä. Kirjassa käyttäydytään ihanan sopimattomasti ja puhutaan siitä, mitä seksi ihmiselle antaa. Kirja on ylistyslaulu seksille ja muistutus, että tutkimusten mukaan suomalaiset harrastavat vuosi vuodelta vähemmän seksiä. Se on väärin, väittää Ihana kiihko, ja kutsuu kansaa rakastelemaan enemmän.

Kirjoittajat avaavat seksuaalisuuden ja seksin merkitystä. Kirjan toimittaja Salla Nazarenko kertoo seksin taikavoimasta omassa elämässään. Muut kirjoittajat kertovat, miten nainen tulee seksissä näkyväksi, miten aviorikokseksi kutsuttu tapahtuma mullistaa perheenäidin maailman, miten lutkakin voisi olla eettinen.

Jörn Donner puhuu haastattelussa seksin merkityksestä omassa elämässään. Lisäksi joukkoistetaan suomalainen kiima ja kerrotaan, miten ja miksi Rosa Meriläinen masturboi. Psykiatri ja biologisen psykiatrian asiantuntija Matti Huttunen kirjoittaa kirjasta Ethical slut – voiko elämä monen rakastajan kanssa aidosti toimia?

Ihana kiihko on ymmärtävä, suvaitsevainen ja intohimoinen katsaus seksiin ja seksuaalisuuteen eri näkökulmista. Onko avioero ainoa vaihtoehto silloin, kun seksi hiipuu? Kuuluuko nauru seksiin? Kuinka monta kumppania ihmisellä saa olla? Onko seksi oikeasti antoisaa vain osana rakkaussuhdetta? Mitä tapahtuu, kun viisikymppinen ”Doris” avaa patoluukut?

YTM Salla Nazarenko on journalisti ja järjestöaktivisti, joka on asunut vuosia eri puolilla maailmaa, tutustunut niin tukahdutettuun kuin vapaaseen seksuaalisuuteen, ja liputtaa jälkimmäisen puolesta. Parhaillaan Nazarenko työstää työn ohessa kirjaa tyttöjen ympäri- leikkauksesta yhdessä valokuvaaja Meeri Koutaniemen kanssa ja tutkii isänmaallisuutta Venäjän TV-uutisissa.

Artikkeleita ei löytynyt.
Nazarenko, Salla

YTM Salla Nazarenko on journalisti ja järjestöaktivisti, joka on
asunut vuosia eri puolilla maailmaa, tutustunut niin tukahdutettuun kuin vapaaseen seksuaalisuuteen, ja liputtaa jälkimmäisen puolesta. Parhaillaan Nazarenko tutkii isänmaallisuutta Venäjän TV-uutisissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ihana kiihko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ihana kiihko – oi salasuhteet, masturbaatio ja vaginoidemme kauneus. Läheiseksi-blogi, 7.2.2017

”Kirjoittajan ajatuskulku menee jotenkin niin, että suomalaiset ovat edelleen enemmän tai vähemmän puritaaneja. Niinpä lukijat voivat saada tästä kirjasta vinkkejä tylsistyneeseen seksielämäänsä lukemalla seksistä iloitsevien ihmisten tarinoita.” Pertti Nyberg, MTV3, 20.5. 2016

”Ihana kiihko yrittää antaa vastauksia todella tärkeään kysymykseen: miksi seksi on niin tärkeää. Se on eräänlainen tutkielma aiheesta, joka on ihmisyyden keskeisintä ydintä. Kirja ei yritäkään antaa kaiken kattavaa vastausta. Eikä siihen yksi kirja pystyisikään. Mutta se pistää ajattelemaan ja sehän on kirjojen yksi keskeisimpiä tavoitteita.” Flirttimaisteri ja trubaduuri, 30.5. 2016

Kuinka saada moninkertaisia orgasmeja? Kauneus ja terveys, 24.5. 2016

Seksuaalisuutta ruotiva kirjailija puolustaa irtosuhteita ja vapaata seksiä. Radio Aalto, 29.4.2016

Uutuuskirjan tekijä: ”Pettäminen on vaihtoehto, jos seksihalut eivät kohtaa”.  Aino Salonen, Me Naiset, 23.4.2016

Ihana kiihko-kirjan prostituoitu on tuohtunut alan uhrileimasta – hän harjoittaa alaa täysin omasta halustaan. Nelonen, 22.4. 2016

Seksistä kirjoittanut Salla Nazarenko suosii avoimia parisuhteita. Ruutu, 22.4. 2016

Huhut Jörn Donnerin panomiesroolista ovat vahvasti liioiteltuja? Radio Rock, 22.4. 2016

Amanda, 23, on maannut yli sadan miehen kanssa – ”Saan irtoseksistä valtavasti mielihyvää.” Ilta-Sanomat, 20.4. 2016

Uutuuskirja tuulettaa: ”Pettäminen on aivan väärä termi, jos pariskunnan halut eivät kohtaa.” Helsingin uutiset, 19.4.2016

Salla Nazarenko: Uskon vapaaseen seksiin. YLE, Puheen iltapäivä, 9.2.2016