Ale!

Denise Rudberg & Hugo Rehnberg 

Ihan vain väliaikaista

norm. 27.00 
Innon hinta: 21.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789523511088

Kirjoittaja: Denise Rudberg & Hugo Rehnberg 

Julkaisuajankohta: 6 / 2019

Sivumäärä: 260

Suomentaja: Kaisa Haatanen

Alkuperäinen nimi: En tillfällig lösning

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tämä:

Lisen elämä on täydellistä. Hänellä on onnellinen avioliitto, tytär ja nousujohteinen ura pr-toimistossa. Teddyn elämä on aivan päinvastaista. Hän on huoleton, upporikas ja työtä vieroksuva perijä, jonka suurin pulma on, millaisen verhoilun valitsisi sporttiautoonsa.

Yhden ainoan päivän aikana molempien elämä järkkyy, kun he kohtaavat sattumalta. Eivätkä voi sietää toisiaan. Lise on muodollinen ja kunnollinen, kun taas Teddy on itsekäs ja tyrmistyttävän vastuuton. Hitaasti mutta varmasti he silti ystävystyvät. Parin kuukauden ajan kaksikon sykähdyttävää tarinaa seurataan vuoroin Lisen, vuoroin Teddyn näkökulmasta. 

Ihan vain väliaikaista on lämmin ja humoristinen ihmissuhderomaani uskottomuudesta, identiteettikriiseistä ja siitä, kuinka antaa mennä vaan silloin kun elämä pääsee yllättämään.

Rudberg, Denise
Denise Rudberg (s. 1971) asuu Tukholmassa ja on yksi Ruotsin menestyneimmistä kirjailijoista. Hän on opiskellut elokuvaa ja dramaturgiaa New Yorkissa ja juontanut kirjallisuusaiheista tv-ohjelmaa. Supersuosittu Rudberg kirjoitti aiemmin chick-lit-romaaneja ja oli lukijoiden kruunaama Ruotsin epävirallinen chick-lit-kuningatar. Rudberg osallistui myös Ruotsin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan. Yksi tappava syrjähyppy aloitti suositut Marianne Jidhoff -dekkarit, jotka ovat myyneet Ruotsissa yli 280 000 nidettä. Amazon osti ensimmäisen osan englanninkieliset oikeudet, ja käännösoikeudet on myyty myös Norjaan ja Turkkiin. Sarjassa on ilmestynyt suomeksi toinen osa, Toinen toista pahempi ja kolmas osa, Kolmen kohtalokas leikki. Sarjan neljäs osa ilmestyy keväällä 2018. Lue lisää..
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ihan vain väliaikaista”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

”Heittäydy lähimpään riippumattoon tai lähde rannalle ja lue tämä kirja.”
VeckoRevyn