Ale!

Boualem Sansal

Hyvitys

norm. 29.00 
Innon hinta: 5.00 

Algerialaisveljekset Rachel ja Malrich varttuvat Pariisin esikaupungissa. Fundamentalistit tappavat heidän vanhempansa Algeriassa, ja veljekset joutuvat kohtaamaan isänsä karmivan menneisyyden.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-135-9

Kirjoittaja: Boualem Sansal

Julkaisuajankohta: 05 / 2012

Sivumäärä: 250

Suomentaja: Sevón, Aura

Alkuperäinen nimi: Le village de l’Allemand ou Le journal des frères Schiller

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Veljekset Rachel ja Malrich eivät voisi olla keskenään erilaisempia. Rachel on mallisiirtolainen, menestynyt ja lainkuuliainen. Nuori ja vihainen Malrich on tuuliajolla ja käy pariisilaislähiön jihadistimoskeijassa. Mutta miesten kohtalot kääntyvät, kun fundamentalistit tappavat heidän vanhempansa Algeriassa, saksalaisen isän ja algerialaisen äidin. Rachel seuraa isänsä menneisyyden jälkiä ja tekee yllättäen itsemurhan. Malrichin on kohdattava järkyttävä totuus yksin, käsissään vain veljensä päiväkirja.

Hyvitys on palkitun algerialaiskirjailijan Boualem Sansalin ensimmäinen suomennettu romaani. Tositapahtumiin perustuva kirja on kielletty Algeriassa, sillä se kertoo maassa 1990-luvulla käydystä likaisesta sodasta ja vertaa islamismia holokaustiin.

Artikkeleita ei löytynyt.
Sansal, Boualem

Boualem Sansal (s. 1949 Alger, Algeria) on ranskaksi kirjoittava algerialainen kirjailija, joka asuu Boumerdèsissä, Algeriassa. Hän on valmistunut insinööriksi ja väitellyt tohtoriksi taloustieteissä. Hän oli aiemmin teollisuusministeriön palveluksessa, mutta hänet erotettiin tehtävästään 2003 hänen kritisoituaan Algerian hallitusta.

Sansalin 50-vuotiaana kirjoittama esikoisromaani Le Serment des Barbares sai Ranskassa esikoiskirjapalkinnon. Hänen kirjansa on kielletty Algeriassa vuodesta 2006 alkaen. Le village de l’Allemand on hänen viides romaaninsa.

Nykyään Sansalia pidetään yhtenä Algerian tärkeimmistä kirjailijoista, joka on myös kansainvälisesti merkittävänä. Hän sai mm. 2011 Saksan kirjakauppiaiden rauhanpalkinnon ansioistaan kulttuurien välisen ymmärryksen ja vuoropuhelun edistäjänä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hyvitys”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *