Ale!

Heikki Hiilamo

Hyvinvoinnin vakuutusyhtiö – Mistä sote-uudistuksessa on kysymys?

8.90 9.90 

Miten pelastetaan sosiaali- ja terveyspalvelut Suomessa? Kenelle palvelut kuuluvat, ja kuka ne maksaa? Mikä olisi reilua? Heikki Hiilamo avaa sote-uudistuksen taustaa, kulissien takana käytyjä neuvotteluja ja uudistuksen sudenkuoppia.

Normaali norm. 22.00 
Innon hinta: 9.90 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 16.90 
Innon hinta: 8.90 
ISBN: 978-952-264-378-0

Kirjoittaja: Heikki Hiilamo

Julkaisuajankohta: 03 / 2015

Sivumäärä: 152

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Miten pelastetaan sosiaali- ja terveyspalvelut Suomessa? Kenelle palvelut kuuluvat, ja kuka ne maksaa? Mikä olisi reilua?

Hyvinvoinnin vakuutusyhtiö sukeltaa sosiaali- ja terveyspalveluiden ongelmien ytimeen. Sote-työryhmissä vaikuttanut sosiaalipolitiikan professori Heikki Hiilamo avaa sote-uudistuksen taustaa, kulissien takana käytyjä neuvotteluja ja uudistuksen sudenkuoppia.

Hiilamo vertaa sosiaali- ja terveyspalveluita autovakuutukseen. Kirjan ehdottamassa mallissa sote-palvelut ovat asukkaiden omistama vakuutusyhtiö, ”hyvinvoinnin vakuutusyhtiö”, joka pitää maksut edullisina ja korjauspalvelun kunnossa.

Artikkeleita ei löytynyt.
Hiilamo , Heikki

Helsingin yliopiston sosiaalipolitiikan professori Heikki Hiilamo on toiminut sote-uudistuksen valmistelussa asiantuntijana kolmessa keskeisessä työryhmässä. Hän on aikaisemmin julkaissut muun muassa kirjan Uusi hyvinvointivaltio (Into 2011) sekä toimittanut yhdessä Hennamari Mikkolan ja Jenni Blomgrenin kanssa kirjan Kansallista vai paikallista? Puheenvuoroja sosiaali- ja terveyden­huollosta (Kela 2012).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hyvinvoinnin vakuutusyhtiö – Mistä sote-uudistuksessa on kysymys?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *