Ale!

Aaron Blabey

Hurja jengi – Kotkottajat pulassa

norm. 19.00 
Innon hinta: 15.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789523513402

Kirjoittaja: Aaron Blabey

Julkaisuajankohta: 7 / 2020

Sivumäärä: 144

Suomentaja: Annukka Kolehmainen

Alkuperäinen nimi: Bad Guys 2 – A Mission Unpluckable

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , ,
Jaa tämä:

Arvaa mitä? Hurja jengi on vasta päässyt vauh­tiin. 200 koiran vapautus ei tuntunut mis­sään. Miten olisi 10 000 kanan pelastaminen huipputeknisestä häkkikanalasta, jota suojaa maailman läpitunkemattomin laserturvajär­jestelmä?

Mutta kuinka pelastaa kanoja, jos yksi joukosta tot­telee nimeä Kanannielijä? Lue Hurjan jengin uusista, kyseenalaisista hyvistä töistä ja tutus­tu porukan tuoreimpaan karmaisevaan jäseneen. Ole myös tarkkana superroiston varalta – se saattaa koitua koko jengin kohtaloksi.

Hulvattoman hauska ja sarjakuvamainen kirja sopii kaikille huumorin ja yllätysten ystäville ja ihan jokaiselle alakoululaiselle.

Hurja jengi on valloittanut maailman: bestseller­kirjoja on myyty jo kaksi miljoonaa kappaletta yli 30 maassa. Sar­jasta on myös tulossa Dreamworks­elokuva vuonna 2021.

Ikäsuositus 7+

Artikkeleita ei löytynyt.

Arvostelut ja uutiset

Hurja jengi -sarjakuviin kuuluu kaksi kirjaa: Hurja jengi ja Hurja jengi: Kotkottajat pulassa. Alakoululaisille suunnatuista kirjoista ei vauhtia eikä hulvattomia tilanteita puutu! Sarjakuvat ovat hyvä keino aloittaa lukuharrastus, jos pelkän tekstin lukeminen tuntuu aloittelevalta lukijalta vielä turhan haastavalta tai jos kuvakirjat tuntuvat koululaisesta jo liian lapsellisilta. Uskon, että kirjojen huumori iskee nimenomaan kouluikäisiin.”
Lapsennimi.com

”Hurja jengi – Kotkottajat pulassa on nopealukuinen ja edeltäjänsä tavoin naurettavan hauska kirja.”
Kirjojen keskellä blogi, 19.8.2020

Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hurja jengi – Kotkottajat pulassa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *