Ale!

Honkonen Juha & Lankinen Jussi 

Huonoja uutisia

norm. 17.00 
Innon hinta: 10.00 

Huonoja uutisia perkaa uutisjournalismin ongelmat, etsii syylliset ja tarjoaa ratkaisuja. Kirja sisältää vankkaa mediatalojen talousanalyysia.

Loppuunmyyty

ISBN: 9789522641694

Kirjoittaja: Honkonen Juha & Lankinen Jussi 

Julkaisuajankohta: 09 / 2012

Sivumäärä: 130

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Mediatalot tekevät kovia voittoja irtisanomalla toimittajia ennätystahtiin. Voitot jaetaan osinkoina omistajille, ja toimitukset kuihtuvat.

Toimittajat tekevät juttuja yhä vähäisemmillä pohjatiedoilla. Faktoja ei ehditä tarkistaa, virheiden määrä kasvaa. Sanomalehtien yhteissivustot romuttavat kilpailun uutisvoitoista ja karsivat näkökulmia. Netissä lasketaan klikkauksia ja Katso kuvat! -otsikkojen viljely ohjaa sisältöä.

Aiheisiin perehtyneet erikoistoimittajat korvataan halvemmilla yleistoimittajilla. Pätkätyöt yleistyvät ja freelancereiden sopimusehdoissa oikeudet korvataan velvollisuuksilla. Juttu- ja kuvapalkkioilla eläminen vaikeutuu.

Lehdet ovat entistä riippuvaisempia yksittäisistä mainostajista etenkin maakunnissa. Raha selättää kritiikin. Huonoja uutisia perkaa uutisjournalismin ongelmat, etsii syylliset ja tarjoaa ratkaisuja. Kirja sisältää vankkaa mediatalojen talousanalyysia.

Lataa Huonoja uutisia ilmaiseksi sähkökirjana täältä.

Lankinen , Jussi
Jussi Lankinen on STT:n toimittaja. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa maakuntalehdissä ja vapaana toimittajana. Lankinen on yhteiskuntatieteiden kandidaatti pääaineenaan tiedotusoppi. Lue lisää..
Honkonen , Juha
Juha Honkonen on Readom oy:n toimitusjohtaja. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Vihreän Langan päätoimittajana, Suomen Luonnon toimituspäällikkönä, Helsingin Sanomien, Aamulehden ja Keskisuomalaisen toimittajana, Taloussanomien toimitussihteerinä sekä Tampereen ylioppilaslehden Aviisin päätoimittajana. Honkonen on yhteiskuntatieteiden maisteri pääaineenaan tiedotusoppi. Lue lisää..

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Huonoja uutisia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *