Ale!

Kyung-sook Shin

Hovitanssija

9.90 24.90 

Normaali norm. 32.00 
Innon hinta: 24.90 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 9.90 
Saatavana myös äänikirjana ☊
ISBN: 9789523511071

Kirjoittaja: Kyung-sook Shin

Julkaisuajankohta: 6 / 2019

Sivumäärä: 360

Suomentaja: Taru Salminen

Alkuperäinen nimi: Yi Jin

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , ,
Jaa tämä:

Kohtalo kuljettaa kuvankauniin korealaisnaisen kauas merten taakse Kyung-sook Shinin aistivoimaisessa historiallisessa romaanissa. Yi Jiniin rakastunut nuori ranskalainen diplomaatti on saanut kuninkaalta luvan naida hovin lumoavimman tanssijan ja viedä hänet mukanaan. 

Elämäniloa pirskahtelevassa La Belle Époquen ­Pariisissa Yi Jinia odottaa aivan erilainen vapaus kuin tarkkaan valvotussa hovissa. Viehättävä nainen herättää ylenpalttisesti huomiota eksoottisella ulkonäöllään ja säkenöivällä älyllään ja pääsee pian kirjallisiin piireihin. ­Syvimpiä surujaan Yi Jin ei kuitenkaan onnistu jättämään taakseen. Kiihkeästi hän kamppailee kahden kulttuurin välissä ja kaipaa Koreaan. Vaan voiko kotiinpaluu enää tuoda onnea? 

Hovitanssija kertoo pakahduttavan naiskohtalon ­Geishan muistelmien ja Madama Butterflyn hengessä. Taustalla kuohuvat 1800-luvun viimeiset vuodet Ko­reassa, kun talonpojat kapinoivat ja Kiina, Japani ja muut suurvallat taistelevat vaikutusvallasta niemimaalla.

Artikkeleita ei löytynyt.
Shin, Kyung-sook

Useita romaaneja kirjoittanut Kyung-sook Shin (s. 1963) on yksi Etelä-Korean luetuimmista ja ylistetyimmistä kirjailijoista. Hän on neljäs perheen kuudesta lapsesta. Hänen vanhemmillaan ei ollut varaa lähettää häntä lukioon, joten hän muutti veljensä asuntoon Souliin, kävi töissä elektroniikkatehtaalla ja opiskeli iltakoulussa. Hän valmistui Soulin taideinstituutista pääaineenaan luova kirjoittaminen.

Kyung-sook Shin on palkittu Man Asianin, Manhaen, Dong-inin, Yi Sangin ja Prix de l’Inaperçun kirjallisuuspalkinnoilla. Koreassa yli kaksi miljoona kirjaa myynyt Pidä huolta äidistä on käännetty yli 20 kielelle ja julkaistu 36 maassa. Kyung-sook Shin asuu Soulissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hovitanssija”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

”Toisaalta ajankuvan lisäksi puhutaan paljon ajattomista asioista, kuten rakkaudesta ja siitä, millaista on hyvä elämä ja miten kahden kulttuurin väliin pudonnut nainen voi onnensa löytää. Hovitanssijan tarina on kauniisti kerrottu ja kiehtova. Iso kiitos siitä, että Taru Salminen on suomentanut teoksen suoraan koreasta ilman välikäännöksiä.”
Kirjavinkit, 16.9.2019

Kyung-sook Shinin Hovitanssija vie todella mielenkiintoiseen maailmaan ja aikaan. Oli mielenkiintoista lukea 1800-luvun Koreasta ja suurvaltojen valtapolitiikasta, mutta myös naisten asemasta silloisessa yhteiskunnassa.”
Kirja vieköön, 10.12.2019

Shinin syvä ymmärrys sydämen sopukoista koskettaa yli rajojen.”
National Public Radio

”Läpeensä katkeransuloinen.”
Asian Review of Books

Shinillä on vetävän kerronnan lahja.”
New York Times Book Review

”Korean rakastetuin kirjailija loihtii silmiemme eteen menneen aikakauden ja kertoo tarinan, joka jää soimaan vielä pitkään.”
Fantastic Fiction

”Upea kertomus, jossa tositapahtumat ja fiktio kietoutuvat yhteen ja luovat moniulotteisen mestariteoksen.”
Booklist