Ale!

Riitta Pesonen & Martti Lintunen

Helsinki

norm. 19.00 
Innon hinta: 14.90 

Loppuunmyyty

ISBN: 978-952-264-653-8

Kirjoittaja: Riitta Pesonen & Martti Lintunen

Julkaisuajankohta: 5 / 2017

Sivumäärä: 72

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , ,
Jaa tämä:

Värityskirja • Colouring book

Tervetuloa Helsinkiin! Värityskirjan pääosassa ovat Helsingin historialliset kerrokset. Rakennuksissa näkyvät kaupungin menneisyys, tämä hetki ja vähän kuviteltua tulevaisuutta. Kirjan mukana voit lähteä retkelle Helsinkiin ja tehdä siitä samalla oman näköisesi. Kuvat ja lyhyet kertomukset rakennusten historiasta avaavat kiehtovia näkökulmia niin vanhalle helsinkiläiselle kuin kaupunkia vielä tuntemattomallekin.

Welcome to Helsinki! The star attraction of this colouring book is Helsinki in all its varied historical layers and aspects. The pictures take you into the city’s past, present and imagined future. With the colouring book as your guide, you can discover Helsinki and explore it in your own special way. The pictures and the accompanying descriptions open up enchanting perspectives for both seasoned Helsinkians and those who are less familiar with the city.


Riitta Pesonen on valmistunut Taideteollisesta korkeakoulusta sisustusarkkitehdiksi. Ammattinsa vaatimien suorien viivojen ja kulmien vastapainoksi hän on harrastanut käsivarapiirustusta, siirtynyt suorasta kaareen.

Martti Lintunen on tietokirjailija ja valokuvaaja sekä dokumenttien käsikirjoittaja ja ohjaaja. Lasten tietokirjailijana hän on saanut alan arvostetuimman Tietopöllö-palkinnon. Hänet on kaksi kertaa valittu Vuoden lehtikuvaajaksi. Tekijöiltä on ilmestynyt aiemmin Väritä paratiisin linnut -värityskirja 2015.

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Helsinki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *