Ale!

Elisa Aaltola

Häpeä ja rakkaus – Ihmiseläinluonto

14.90 19.90 

E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 14.90 
Normaali norm. 25.00 
Innon hinta: 19.90 
ISBN: 9789523511552

Kirjoittaja: Elisa Aaltola

Julkaisuajankohta: 10 / 2019

Sivumäärä: 230

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Jaa tämä:

Mitä häpeä ja rakkaus ovat? Miten ne vaikuttavat tapaamme ymmärtää itseämme, muita ja maailmaa? Filosofi Elisa Aaltolan teos vastaa näihin kysymyksiin hyödyntäen sekä filosofista että psykologista tutkimusta.

Kirja esittelee erilaisia häpeän ja rakkauden muotoja sekä niiden suhdetta hyvään elämään ja moraaliseen taitoon. Erityisen huomion kohteena ovat häpeä ja rakkaus luonto- ja eläinsuhteessa: mikä näiden tunteiden rooli on ilmastomuutoksen, lajisukupuuton ja eläinteollisuuden aikakaudella? Kirjaa voi kuitenkin lukea myös yleisenä johdatuksena häpeän ja rakkauden sekä kipuisiin että mahdollistaviin maastoihin.

Artikkeleita ei löytynyt.

Arvostelut ja uutiset

”Ihmisen tuntematon ystävä. Eläinfilosofi Elisa Aaltola ei osaisi kuvitella elämää ilman koiria. Silti hän miettii työkseen, onko ihmisellä oikeus ottaa eläin omaksi ilokseen.”
Helsingin Sanomat, 18.11.2020 (tilaajille)

 

Aaltola , Elisa

Elisa Aaltola on Turun yliopistossa työskentelevä filosofi, joka on keskittynyt eläin- ja ympäristöfilosofiaan sekä moraalipsykologiaan. Hän on julkaissut kymmeniä tieteellisiä artikkeleita sekä useita kansainvälisiä kirjoja. Aaltolan suomenkielisiin kirjoihin lukeutuvat Empatia – Myötäelämisen tiede (yhdessä Sami Kedon kanssa), Eläimet yhteiskunnassa (toim. yhdessä Sami Kedon kanssa) ja Johdatus eläinfilosofiaan (toim.) ja Eläinten moraalinen arvo. Vapaa-ajallaan Aaltola kulkee mieluiten metsissä koiralaumansa kera puita ja hyönteisiä ihmetellen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Häpeä ja rakkaus – Ihmiseläinluonto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *