Ale!

Kari Häkkinen

Hannu Lauerma – Psykiatrin päänavaus

norm. 29.00 
Innon hinta: 24.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789523511040

Kirjoittaja: Kari Häkkinen

Julkaisuajankohta: 8 / 2019

Sivumäärä: 240

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , ,
Jaa tämä:

Hannu Lauerma on tullut television kuvaruudun välityksellä suomalaisille tutuksi. Kun jokin traaginen tapahtuma ylittää uutiskynnyksen, hänen asiantuntijalausuntoaan halutaan kuulla. Hänen toimenkuvaansa kuuluu akuutisti sairaiden vankien hoito ja mielentilatutkimukset, joiden tarkoituksena on selvittää rikoksen tekijän syyntakeisuutta rikoksen tekohetkellä.

Kirjassa Lauerma kertoo kokemuksiaan mm. Suomen pahimpien vankien kanssa työskentelystä, itse­tuhoisuudesta ja tappouhan käsittelystä. Mukana on myös tavallisen ihmisen arkea käsitteleviä osuuksia hypnoosista urheilussa, esiintymispelosta, lääkkeistä ja armokuolemasta.

Häkkinen, Kari

Pääkaupunkiseudulla asuva kirjailija Kari Häkkinen on ammatiltaan erikoissairaanhoitaja. Hän on työskennellyt sekä leikkaussaleissa että psykiatrisilla klinikoilla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hannu Lauerma – Psykiatrin päänavaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

“‘Isä pyysi kuolinvuoteella pistoolia.’ Lauerma on yksityisyydestään hyvin tarkka, mutta jotakin hän itsestään raottaa tuoreessa Kari Häkkisen kirjoittamassa kirjassa Hannu Lauerma – Psykiatrin päänavaus.”
Ilta-Sanomat, 5.10.2019

“Kirja on kauttaaltaan minä-muodossa, joten Kari Häkkinen on eräänlainen haamukirjailija Lauerman ajatuksille, ja tuloksena on oikein mielenkiintoinen kirja. Millainen tämä kirja sitten oli lukea? Oikein mielenkiintoinen tällaiselle rikoskirjojen ystävälle, koska se toi todellisen psykiatrin näkökulman mukaan. Olen ihaillut Lauermaa kovasti, enkä usko olevani ainoa; hänen rauhallinen mutta kuitenkin sopivassa kohtaa pilke silmäkulmassa oleva esiintymisensä on luku sinänsä. Siitä vain siis luettavaksi sekä dekkarien suurkuluttajille että todellisista rikoksista kiinnostuneille.”
Kirjavinkit, 10.10.2019

”Hannu Lauerma on alansa rautainen ammattilainen, jonka osaaminen ja tietämyksen laajuus herättää kunnioitusta. Miehen ’ääni’ kuuluu hienosti tämänkin kirjan sivuilta, ja kertoo meille kaikenlaisesta kiinnostavasta hypnoosista psyykenlääkkeiden kautta pahuuden käsitteen suhteellisuuteen. Suosittelen kaikille ihmisten parissa vaativilla aloilla toimiville ja työskenteleville.”
Lukijapalaute

Psykiatrin päänavaus. Kyseessä on erittäin mielenkiintoinen teos.”
Lukijapalaute

”Kiinnostava ja hyvin kirjoitettu kirja. Kirja on kirjoitettu ilman lääketieteellistä jargonia.”
Lukijapalaute

”Hyvän tietokirjan eräs tunnusmerkki on auttaa ymmärtämään maailmaa entistä paremmin. Sen Lauerma-kirja tekee, sillä eipä tällaisia näkymiä ole liikaa aikaisemmin avattu. Kyllä tällaista päänaukomista lukee ihan mielikseen.”
Lukijapalaute

“Vaikuttaa syksyn kovimmalta tietokirjalta.”
Susa Pukema

Kari Häkkisen kirjoittama Psykiartrin Päänavaus on persoonallinen ja rento.”
Lukija