Ale!

Kurt Sontheimer

Hannah Arendt – Suuren ajattelijan elämä

14.90 26.90 

Normaali norm. 32.00 
Innon hinta: 26.90 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 14.90 
ISBN: 9789523511422

Kirjoittaja: Kurt Sontheimer

Julkaisuajankohta: 8 / 2019

Sivumäärä: 300

Suomentaja: Maija Pietikäinen

Alkuperäinen nimi: Hannah Arendt. Der Weg einer großen Denkerin

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , ,
Jaa tämä:

Filosofi ja poliittinen teoreetikko Hannah Arendtin elämäntarina ja teokset kiehtovat edelleen lukijoita ympäri maailman. Hänellä oli intohimoinen rakkaussuhde filosofi Martin Heideggerin kanssa, ja hänen oli juutalaisena paettava natseja 1933 ensin Ranskaan ja myöhemmin Yhdysvaltoihin. Amerikasta tuli hänen toinen kotimaansa, jossa hän kirjoitti monet arvostetut teoksensa. Näitä ovat muun muassa ihmisen toiminnan merkitystä pohtiva
Vita activa ja hänen Eichmann-oikeudenkäyntiraporttinsa, joka herätti voimakkaita ja vihamielisiä reaktioita niin Israelissa, USA:ssa kuin Saksassakin.

Hannah Arendt – Suuren ajattelijan elämä kertoo, kuinka Arendtin poikkeuksellinen elämä loi perustan hänen itsenäiselle ajattelulleen. Kurt Sontheimer onnistuu kirjassaan luomaan Arendtista selkeän kokonais­kuvan, mikä puolestaan helpottaa filosofin muun tuotannon ymmärtämistä.  

Kurt Sontheimer (19282005) oli valtio-opin professori Berliinissä ja Münchenissä. Hän on kirjoittanut klassikon Antidemokratisches Denken in der Weimarer Republik (Antidemokraattinen ajattelu Weimarin tasavallassa) ja tunnetun Grundzüge des politischen Systems Deutschlands (Saksan poliittisen järjestelmän peruspiirteitä, yhdessä Wilhelm Bleekin kanssa).

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hannah Arendt – Suuren ajattelijan elämä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *