Ale!

Sergei Lukjanenko

Hämärän Partio

4.90 10.00 

Yöpartio ja Päiväpartio saavat nimettömän viestin, jonka mukaan joku aikoo muuttaa ihmisen Muihin kuuluvaksi. Mittavaan takaa-ajoon osallistuu myös Inkvisitio, joka valvoo Partioiden toimintaa.

Normaali norm. 28.00 
Innon hinta: 10.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 4.90 
Pokkari norm. 15.00 
Innon hinta: 8.00 
ISBN: 978-952-264-267-7

Kirjoittaja: Sergei Lukjanenko

Julkaisuajankohta: 03 / 2014

Sivumäärä: 372

Suomentaja: Arto Konttinen

Alkuperäinen nimi: Sumerechniy Dozor

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Hämärän Partio johdattaa yhä syvemmälle Muihin kuuluvien maailmaan. Nyt Valon palvelijoiden Yöpartio ja Pimeyden palvelijoiden Päiväpartio saavat nimettömän viestin: joku on paljastanut Muihin kuuluvien salaisuuden ihmiselle ja aikoo tehdä tästä Muihin kuuluvan.

Ihmisen muuttaminen Muihin kuuluvaksi aiheuttaa vaaran maailman tasapainolle. Samalla Muihin kuuluvien valta-asema on uhattuna, jos ihmiset ymmärtävät, kuinka heitä ohjaillaan.

Alkaa mittava takaa-ajo, jossa on mukana Yöpartion ja Päiväpartion edustajat sekä Inkvisitio, joka valvoo Partioiden toimintaa. Takaa-ajo johtaa hyvin voimakkaiden tekijöiden jäljille, ja Partiot ja Inkvisitio joutuvat yhdistämään Voimansa. Takaa-ajon edetessä paljastuu paljon arkaluontoista tietoa Muihin kuuluvien olemuksesta.

Partio-sarjasta ovat aiemmin ilmestyneet Yöpartio (2012) ja Päiväpartio (2013).

Tutustu sarjan muihin osiin:

Lukjanenko , Sergei

Nykyään päätoiminen kirjailija Sergei Lukjanenko (s. 1968 Kazakstanissa) on alun perin ammatiltaan psykiatri. Hän on saanut lähes 50 kirjallisuuspalkintoa ja hänen teoksiaan on käännetty mm. saksaksi, englanniksi ja ruotsiksi, tsekiksi, puolaksi ja ukrainaksi sekä useille Kaukoidän kielille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hämärän Partio”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

”Hämärän partio jatkaa laadukasta ja uskottavaa sarjaa, joka venyttää tätä todellisuutta hieman mielikuvituksellisemmaksi. Olen täysin sarjan lumoissa.” Pauline von Dahl-kirjablogi 15.3.2017

”Hämärän partio on vakavasti otettavaa urbaanifantasiaa.” Risingshadow 26.6.2014

”Partio-romaanit ovat viihdettä aikuiseen makuun. Nykyvenäläinen kulttuuri kaikkine kuriositeetteineen luo tuoreet puitteet aikuisten fantasialle, jossa vuosisataiset perinteet kohtaavat modernin maailman, samoin kuin aasialainen elämänasenne eurooppalaisen ajattelun. Lukjanenkon sulavaa tekstiä ja mielikuvituksen kiitoa on suorastaan ilo lukea.” Keskisuomalainen 29.5.2014

”Sarja on erinomainen, suorastaan nykyaikaisen fantasiakirjallisuuden mestariteoksia.” Kirjavinkit 10.5.2014

”Tapahtumarikkaan seikkailun oheen Lukjanenko kutoo tälläkin kertaa filosofista pohdiskelua yhteiskuntamalleista, hyvän ja pahan luonteesta, ja maailmanmenosta ylipäätään.” Routakoto 23.6.2014