Ale!

Jouko Kajanoja & Eero Yrjö-Koskinen (toim.)

Hajoaako unioni?

norm. 27.00 
Innon hinta: 24.90 

Kansalliset rajat ylittävää politiikkaa tarvitaan enemmän kuin koskaan. Sitä edellyttävät ylikansalliset yritykset, pääomavirrat, tuotannon siirrot maasta toiseen ja veroparatiisit. Samaa vaativat luonnon kestävyys, rajat ylittävä tiedonsiirto ja siirtolaisuus. Miksi näitä asioita hallinnoimaan perustettu Euroopan unioni natisee liitoksissaan?

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-721-4

Kirjoittaja: Jouko Kajanoja & Eero Yrjö-Koskinen (toim.)

Julkaisuajankohta: 10 / 2016

Sivumäärä: 228

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tämä:

Hajoaako unioni? – Kirjoituksia EU:n kohtalonkysymyksistä

Kansalliset rajat ylittävää politiikkaa tarvitaan enemmän kuin koskaan. Sitä edellyttävät ylikansalliset yritykset, pääomavirrat, tuotannon siirrot maasta toiseen ja veroparatiisit. Samaa vaativat luonnon kestävyys, rajat ylittävä tiedonsiirto ja siirtolaisuus.

Miksi näitä asioita hallinnoimaan perustettu Euroopan unioni natisee liitoksissaan? Britannia on jättämässä unionin. Yhä useampi esittää luopumista eurosta ja paluuta kansallisiin valuuttoihin. Kirja tarkastelee tilannetta talous- ja aatehistorian, demokratian, sukupuolten tasa-arvon, ympäristön, muuttoliikkeen, talouden ja unionin sisäisten toimintamekanismien kannalta.

Kirjan ovat toimittaneet Jouko Kajanoja ja Eero Yrjö Koskinen. Analyyseistä vastaavat Johanna KantolaMarkku KuismaHeikki MikkeliTimo Mäkelä, Heikki PatomäkiSirpa PietikäinenIsmo Söderling ja Henri Vogt.

Yhteistyössä VVT-verkoston (Vapaus Valita Toisin) kanssa.

Yrjö-Koskinen, Eero
Eero Yrjö-Koskinen on Vapaus Valita Toisin ry:n puheenjohtaja ja Kestävän kaivostoiminnan verkoston pääsihteeri. Hän on toimittanut kirjan Hajoaako unioni yhdessä Jouko Kajanojan kanssa. Lue lisää..
Kajanoja , Jouko
Jouko Kajanoja on valtiotieteen tohtori ja sosiaalipolitiikan dosentti. Kajanojan kirjoitusten pääpaino on hyvinvoinnissa ja sosiaali- ja työllisyyspolitiikassa. Lue lisää..
Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hajoaako unioni?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *