Ale!

Jari Tamminen

Häiriköt – Kulttuurihäirinnän aakkoset

norm. 29.00 
Innon hinta: 6.95 

Häiriköt on runsaasti kuvitettu tietokirja ja ensimmäinen kulttuurihäirintää laajasti käsittelevä kotimainen teos. Se perkaa mainontaa ja tarjoaa ilmiöstä ainutlaatuisen läpileikkauksen.

Tilattavissa

ISBN: 9789522641663

Kirjoittaja: Jari Tamminen

Julkaisuajankohta: 06 / 2013

Sivumäärä: 208

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Häiriköt on runsaasti kuvitettu tietokirja kulttuurihäirintänä (culture jamming) tunnetusta ilmiöstä. Teos lisää medialukutaitoa ja antaa välineitä tulkita mediaa, taloutta ja politiikkaa.

Kulttuurihäiritsijät käyttävät laillisia ja laittomia keinoja luodakseen häiriötä mainostajien ja kansalaisten väliin. Joidenkin taideteokset roikkuvat gallerioiden seinillä, osa kyseenalaistaa kadunvarsimainokset tärvelemällä ne. Toiset valtaavat kaupunkitilaa tai esiintyvät julkisissa tilaisuuksissa.

Yritysten lisäksi poliittiset puolueet ja poliitikot tukeutuvat yhä vain enemmän mainontaan. Mainonta puolestaan on vahvasti visuaalista. Häiriköt perkaa mainontaa, analysoi ja purkaa mainosviestejä.

Artikkeleita ei löytynyt.
Tamminen , Jari

Jari Tamminen on Voima-lehden toimittaja. Hän on seurannut into­himoisen kriittisesti markkinointi­viestintää 1990-luvulta alkaen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Häiriköt – Kulttuurihäirinnän aakkoset”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *