Risto Isomäki

Gilgamešin tappio

10.00 11.90 

Pokkari 10.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) 11.90 
ISBN: 9789523511705

Kirjoittaja: Risto Isomäki

Julkaisuajankohta: 10 / 2019

Sivumäärä: 325

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tämä:

Tiedonjulkistamisen elämäntyöpalkinto 2020 Risto Isomäelle! Palkitsemisperustelut voi lukea täältä.

Tieteisjännäri, jossa mittaa toisistaan ottavat ihmisen ahneus ja luonnon herkkä tasapaino.

Mitä tapahtuu, kun luonto nousee ihmistä vastaan?

Risto Isomäen tieteisromaanissa alkuperäiskansat puolustavat planeettojen aivoina toimivia jättiläispuita ihmisen teknokulttuuria vastaan. Tätä Gilgamešin tappiossa jo vuonna 1994 esiintynyttä kulttuurigeeniä on sittemmin käytetty muun muassa James Cameronin Avatar-elokuvissa.

Artikkeleita ei löytynyt.
Isomäki , Risto

Risto Isomäki (s. 1961) on laaja-alainen ja arvostettu kirjailija, kolumnisti ja ympäristöaktivisti. Hän on julkaissut yli 20 romaania ja tietokirjaa. Sarasvatin hiekkaa (Tammi 2005) oli Finlandia-ehdokas ja voitti Tähtivaeltaja- ja Kiitos kirjasta -palkinnot. Romaanista tehty sarjakuva voitti Sarjakuva-Finlandian. Isomäen kirjoja on käännetty lähes 20 kielelle, ja hänelle on myönnetty myös European Science Fiction Associationin palkinto. Vuonna 2020 Risto Isomäelle myönnettiin Tiedonjulkistamisen elämäntyöpalkinto. Palkitsemisperustelut voi lukea täältä.

Risto Isomäki is a science fiction and science writer and an environmental activist. Isomäki has written four novels and eight non-fiction books about climate change, including two about trees and global warming. His books have been published in fourteen South Asian and European languages.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Gilgamešin tappio”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *