Ale!

James Hibberd

Game of Thrones – Kaikkien on kuoltava

14.90 27.90 

Normaali norm. 32.00 
Innon hinta: 27.90 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 14.90 
Saatavana myös äänikirjana ☊
ISBN: 9789523513464

Kirjoittaja: James Hibberd

Julkaisuajankohta: 10 / 2020

Sivumäärä: 420

Suomentaja: Antti Immonen

Alkuperäinen nimi: All Men Must Die: The Official, Uncensored Oral History of Game of Thrones

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tämä:

Sen piti olla mahdotonta. Niin kirjailija George R. R. Martin kaiken suunnitteli. Tulen ja jään laulu ­-kirjasarja ei millään ilveellä taipuisi filmattavaksi. Toisin kävi.

Katastrofaalisen alun jälkeen Game of Thronesista kas­voi 2010­-luvun jättimenestys ja katsojien palvoma fan­tasiasarja. HBO:n tuottama tv­-sarja on tehnyt historiaa monella saralla: se on kerännyt ruutujen ääreen ennä­tysyleisön, se on kahminut Emmy­-palkintoja ja siitä on tullut paitsi populaarikulttuurin johtotähti myös kriiti­koiden lempilapsi. Samalla Game of Thrones on luonut omalakista draamaa ja viitoittanut tietä tv­-sarjojen hui­malle nykysuosiolle.

Miten kaikkien aikojen menestynein tv­-sarja syn­tyi? HBO:n tuella tehdyssä Game of Thrones -­kirjassa seurataan ikonisen tv-­sarjan tuotantovaiheita aina sen syntymästä loppuhuipennukseen saakka ja kuullaan mer­kittäviä tarinoita kulissien takaa.

Haastateltavien joukossa ovat Game of Thronesin fantasiamaailman luonut George R. R. Martin, tv-sarjan käsikirjoittajat David Benioff ja D. B. Weiss, näyttelijät Kit Haringtonista Emilia Clarkeen sekä koko tuotantotiimi. Kiehtovia käänteitä täydentävät ennenjulkaisemattomat valokuvat.

James Hibberd on yhdysvaltalainen palkittu viihde­toimittaja, joka on kertonut lukemattomia tarinoita Hollywoodista. Game of Thronesin vaiheita hän seurasi kulisseissa tv-­sarjan synnystä lähtien. Hibberd työskente­lee Entertainment Weeklyssä. Hänen artikkeleitaan ovat julkaisseet myös The New York Times, Salon, Cosmo­politan ja Best American Sports Writing.

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Game of Thrones – Kaikkien on kuoltava”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *