Ale!

Heikki Patomäki

Eurokriisin anatomia

5.00 

Kirja pureutuu Euroopan velkakriisin historiaan, syihin ja todennäköisiin seurauksiin. Tältä pohjalta Patomäki avaa keskustelun vaihtoehdoista uusliberaalille globalisaatiolle. Kirjan tärkeintä antia ovatkin lukuisat uudistusehdotukset.

Normaali norm. 25.00 
Innon hinta: 5.00 
Pokkari norm. 15.00 
Innon hinta: 5.00 
ISBN: 978-952-264-128-1

Kirjoittaja: Heikki Patomäki

Julkaisuajankohta: 02 / 2012

Sivumäärä: 244

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Kun tulevaisuuden ennakointi perustuu luuloon, talouden pyörremyrskyt tulevat pakostakin yllätyksenä. Globaali rahoituskriisi 2008-2009 ja sitä seurannut Euroopan velkakriisi äimistytti paitsi tavalliset kansalaiset myös useimmat niin sanotut asiantuntijat. Professori Heikki Patomäki kertoo miksi – ja ehdottaa miten valmistautua paremmin tulevaan.

Eurokriisin anatomia on ensimmäinen yleistajuinen selvitys, joka purkaa huolellisesti auki Euroopan velkakriisin historian ja todelliset syyt. Patomäki analysoi tarkkaan ristiriitaisen ja hauraan talous- ja rahaliiton EMUn valuviat. Mitä vaikutuksia on virallisilla uudistusehdotuksilla? Pitäisikö Suomen jättäytyä niiden ulkopuolelle? Auttaisiko eurooppalainen liittovaltio? Mitä pitäisi päätellä siitä, että EMU on kietoutunut osaksi finanssialan maailmanvaltaa?

Peruuttamattomasti yhteen kutoutuneessa maailmassa tarvitsemme kykyä ymmärtää historiallisesti kehittyviä ja nopeasti muuttuvia kokonaisuuksia, joiden osia me itse olemme. Eurokriisin anatomia huipentuu visioon demokraattisesta globaalikeynesiläisyydestä.

Eurokriisin anatomia mediassa:
MTV:n Seitsemän uutiset 15.2.
A-studio 15.2.
Ykkösen aamu-tv
Vihreä Lanka 15.2.

Artikkeleita ei löytynyt.
Patomäki , Heikki

Heikki Patomäki on maailman­politiikan professori, joka on julkaissut pari­kymmentä kirjaa, muun muassa  Uusliberalismi Suomessa (2007), The Political Economy of Global Security (2008), Eurokriisin anatomia (2012, englanniksi ja kreikaksi 2013) sekä Tulevaisuuden politiikkaa (2013). Hänen kirjansa ja epäortodoksiset keskustelunavauksensa ovat herättäneet vilkasta keskustelua akateemisessa maailmassa, suomalaisessa julkisuudessa ja globaalissa kansalaisyhteiskunnassa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eurokriisin anatomia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *