Ale!

Pentti Haanpää

Eräs avioliitto – ja muita kadonneita juttuja

9.00 19.00 

Tässä riemukkaassa novellikokoelmassa Haanpää käsittelee nykyaikaisia teemoja: ahneutta, petollisuutta ja sitä miten liiallisesta kauneudesta voi syntyä elämän rumuus.

Normaali norm. 29.00 
Innon hinta: 19.00 
Pokkari norm. 15.00 
Innon hinta: 9.00 
ISBN: 978-952-264-325-4

Kirjoittaja: Pentti Haanpää

Julkaisuajankohta: 08 / 2014

Sivumäärä: 192

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , ,
Jaa tämä:

Mestarinovellisti Pentti Haanpää (1905–1955) kirjoitti elämänsä aikana noin 360 novellia, joista osa on ollut vuosikymmeniä kadoksissa. Eräs avioliitto – ja muita kadonneita juttuja sisältää Haanpään pitkään unohduksissa olleet novellit, jotka tietokirjailija Matti Salminen löysi kirjoittaessaan Pentti Haanpään elämäkertaa Pentti Haanpään tarina. Alkujaan kokoelman novellit ovat ilmestyneet aikakauslehdissä ja juhlajulkaisuissa.

Tässä riemukkaassa novellikokoelmassa Haanpää käsittelee nykyaikaisia teemoja: ahneutta, petollisuutta ja sitä miten liiallisesta kauneudesta voi syntyä elämän rumuus. Mukana on myös Haanpään unohdettuja sotajuttuja ja otteita Pentti Haanpään vielä julkaisemattomasta romaanista Kauneuden kirous.

”Novellikokoelma osoittaa Pentti Haanpään harvinaisen suuren henkisen kehittyneisyyden ja itseoppineisuuden, syvän sivistyksen …” – Eino Kaikkonen, Kansan Uutiset

 

 

Artikkeleita ei löytynyt.
Haanpää , Pentti

Pentti Haanpää (1905-1955) on yksi kotimaisen kirjallisuuden merkittävimmistä kirjailijoista. Hän kirjoitti yli 300 novellia ja kymmenen romaania. Hänet palkittiin Pro Finlandia -mitalilla vuonna 1948.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eräs avioliitto – ja muita kadonneita juttuja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *