Ale!

Päivi & Santeri Kannisto 

En kestä tätä enää! – Viisi innoittavaa tarinaa oravanpyörän ulkopuolelta

14.90 21.90 

Normaali norm. 27.00 
Innon hinta: 21.90 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 14.90 
Saatavana myös äänikirjana ☊
ISBN: 9789523514485

Kirjoittaja: Päivi & Santeri Kannisto 

Julkaisuajankohta: 8 / 2020

Sivumäärä:

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle ,
Jaa tämä:

Uskallatko elää juuri itsesi näköistä elämää?

Korona on muuttanut maailmamme pysyvästi. Mielessämme pyörivät alituiseen pelot romahtavasta taloudesta, massatyöttömyydestä, räjähdysmäisesti kasvavasta köyhyydestä ja kuolemanpelosta. Ei siis mikään ihme, että joskus tekisi mieli huutaa EN KESTÄ TÄTÄ ENÄÄ! Tämä kirja kertoo, kuinka voit elää vapaammin, luontoystävällisemmin ja suvaitsevammin – ja juuri itsesi näköistä elämää.

Kirjan inspiroivat päähenkilöt edustavat uudenlaisia elämäntapoja ja ajattelumalleja. Heidän joukostaan löytyy downshiftaajia, elämäntapasiirtolaisia, itään viehtyneitä, vapaaehtoistyötä tekeviä ja hakkereita. Yhteistä heille on pyrkimys vapautua stressaavasta oravanpyörästä.

Päivi ja Santeri Kannisto ovat eläneet vuodesta 2004 yli sadassa maassa eri puolilla maailmaa. Päivi on filosofian ja yhteiskuntatieteiden tohtori ja Santeri tunnetaan avoimen lähdekoodin pioneerina. Pariskunta on kirjoittanut matkansa aikana useita tietokirjoja elämäntaidosta. Heidän kirjojaan on julkaistu suomeksi, englanniksi ja turkiksi.

Kirjan pohjalta on tehty lyhyt leikkimielinen testi, jossa selvitetään, kuinka hallitset elämääsi kulttuuristen normien, oppimasi tiedon ja eri medioiden maailmankuvien ja markkinoiden ristipaineessa. Löydät testin täältä.

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “En kestä tätä enää! – Viisi innoittavaa tarinaa oravanpyörän ulkopuolelta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ei löytynyt tälle tuotteelle.