Ale!

Brückler Bernd & Pakarinen Risto 

Elämää KHL:ssä – Lätkää, lääkäreitä ja rahasäkkejä

5.00 12.00 

Muistelmakirja paljastaa kaiken KHL-liigasta, jonne Jokerit siirtyi syyskaudella 2014. Mitä salaisuuksia KHL-liiga kätkeekään? Millaista on pelata suunnattoman suuren Venäjän huippuliigassa?

E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 16.90 
Innon hinta: 12.00 
Pokkari norm. 15.00 
Innon hinta: 5.00 
Normaali norm. 25.00 
Innon hinta: 5.00 
ISBN: 978-952-264-343-8

Kirjoittaja: Brückler Bernd & Pakarinen Risto 

Julkaisuajankohta: 08 / 2014

Sivumäärä: 226

Suomentaja: Nina Valjakka

Alkuperäinen nimi: This Is Russia

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Bernd Brückler pelasi kovassa KHL-liigassa – jota pelataan Venäjällä ja sen naapurimaissa, nyt myös Suomessa – vuosina 2009–2012. Kirjassa Brückler kertoo kaiken pelimatkoista, miljoonista lentokilometreistä ja 16 eri pilleristä, joita joukkueen lääkäri yritti hänelle tyrkyttää. Miksi palkka maksettiin yllättäen käteisellä? Millaisia erikoisia harjoitusmetodeja ja -paikkoja KHL:ssä on?

Venäjällä KHL:ään satsataan suuria resursseja. Kiekkoilijat ovat tähtiä, mutta samalla nopeasti vaihdettavaa valuuttaa. Brücklerin kaunistelemattomat muistelmat antavat kattavan kuvan KHL:n pelikulttuurista ja toimintatavoista.

Brückler , Bernd
Bernd Brückler on itävaltalainen jääkiekkomaalivahti, joka pelasi KHL:ssä 2009–2012. Kaudella 2006–09 hän vartioi Espoo Bluesin maalia niin vakuuttavasti, että juuri perustetun KHL:n seurat janosivat miestä riveihinsä. Seuraavana kesänä hän teki sopimuksen Torpedo Nižni Novgorodin kanssa ja lähti suureen seikkailuun Venäjälle. Viimeiset kaksi kautta Brückler on pelannut Itävallan liigassa, ja kauden päätyttyä hänen ja hänen perheensä koti on Suomessa. Nuorena miehenä Wisconsinin yliopistossa Brückler valittiin yliopistosarjan tähdistökentälliseen. Hän on pelannut 41 A-maaottelua Itävallan paidassa ja edustanut maataan viisissä MM-kisoissa. Lue lisää..
Pakarinen, Risto
Risto Pakarinen on toimittaja, jonka erikoisalaa on jääkiekko. Hän kirjoittaa säännöllisesti muun muassa NHL-liigan verkkosivuille, Kansainvälisen jääkiekkoliiton sivuille sekä kanadalaiseen The Hockey Newsiin. Pakarinen on aiemmin kirjoittanut kirjan Joukkue vailla vertaa (Finnjewel, 2005) Suomen ensimmäisestä MM-kultajoukkueesta. Lue lisää..
Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elämää KHL:ssä – Lätkää, lääkäreitä ja rahasäkkejä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *