Ale!

Kimmo Kiljunen

Eläkekatekismus

norm. 19.00 
Innon hinta: 10.00 

Loppuunmyyty

ISBN: 978-952-264-689-7

Kirjoittaja: Kimmo Kiljunen

Julkaisuajankohta: 05 / 2016

Sivumäärä: 140

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , ,
Jaa tämä:

Kysymyksiä ja vastauksia työeläkeindeksistä

Kansalaisaloite työeläkeindeksin palauttamisesta palkkatasoindeksiksi on saanut yli 80 000 allekirjoitusta ja käsitellään eduskunnassa lakialoitteena. Aloitteen tavoitteena on pysäyttää eläkeläisten köyhtymiskierre ja turvata ansaittu tulotaso. Jättimäisten eläkerahastojen tuottoja käytettäisiin siihen mihin ne on tarkoitettu, eli eläkkeisiin.

Aloitetta on syytetty pikkulasten, nuorten, naisten, köyhimpien eläkkeensaajien, työssäkäyvien ja tulevien eläkeläispolvien etujen vastaiseksi. Eläkekatekismus oikaisee perusteettomat väitteet kysymys kerrallaan. Se osoittaa, että poliittinen päätöksenteko joutuu valitsemaan eläkeläisten köyhdyttämisen ja eläkeyhtiöiden kasvun hillitsemisen väliltä.

Kirjoittaja Kimmo Kiljunen on valtiotieteiden tohtori ja tietokirjailija. Hän on Suomen Senioriliikkeen puheenjohtaja ja ollut pitkäaikainen kansanedustaja.

Artikkeleita ei löytynyt.
Kiljunen , Kimmo

VTT Kimmo Kiljunen on kehitystutkimuksen dosentti Helsingin yliopistossa. Hän on pitkäaikainen kansanedustaja ja nykyisin ulkoministerin rauhanvälityksen erityisedustaja. Kiljunen on julkaissut lähes kaksikymmentä kirjaa kansainvälisestä politiikasta ja globaaleista kehityskysymyksistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eläkekatekismus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *