Ale!

Anna Claybourne & Stef Murphy 

Eläinten jännä maailma – Kuinka eläimetkin nauravat, leikkivät ja jekuttavat

norm. 21.00 
Innon hinta: 19.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789523513419

Kirjoittaja: Anna Claybourne & Stef Murphy 

Julkaisuajankohta: 8 / 2020

Sivumäärä: 48

Suomentaja: Iiris Kalliola

Alkuperäinen nimi: The Surprising Lives of Animals – How They Can Laugh, Play and Misbehave

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , ,
Jaa tämä:

Eläinten hauskat tavat tutuiksi! Tiesitkö, että eläimet tanssivat, nauravat ja leikki­vät aivan kuten me ihmisetkin? Tai että eläimetkin rakentavat koteja, käyttävät työkaluja ja huolehtivat loukkaantuneista lajitovereistaan?

Eläinten jännä maailma vie lukijan löytöretkelle yllättäviin paikkoihin maanalaisista koloista ja hei­nikkoisilta savanneilta aina vedenalaisiin valtakun­tiin ja korkealle kohoaviin puunlatvoihin. Tutuiksi tulevat eläinmaailman otukset pikkuruisista matelijoista jättimäisiin nisäkkäisiin sekä niiden elintavat ja ­ympäristöt.

Tutustu kylpeviin apinoihin ja hippaa leikkiviin delfiineihin. Lue tarinoita nerokkaista mesimäyristä, ovelista hämähäkeistä ja älykkäistä variksista. Saat myös selvän siitä, osaavatko eläimet todella puhua.

Tämä hauskasti kuvitettu kirja kurkistaa eläinten ihmeelliseen maailmaan ja näyttää kuinka saman­kaltaisia eläimet ja ihmiset ovat.

Ikäsuositus 5+

Artikkeleita ei löytynyt.

Arvostelut ja uutiset

”Eläinten maailma sanalla sanoen pulppuaa toinen toistaan mielenkiintoisempia tapoja ja toimintamalleja. Kiva ja mielenkiintoinen kurkistus eläinten yllättävään maailmaan.”
Kirjavinkit.fi, 3.9.2020

”Kirjasta löytyy paljon uutta tietoa myös aikuisille. Myös lapset tykkäsivät kuunnella eksoottisten ja erikoisten eläinten mielenkiintoisista elintavoista. Aika söpöä, että pingviinit laskevat huvikseen jääliukumäkeä ja todella kummallista, että ampujakala saalistaa hyönteisiä sylkemällä. Kirjan värikkäät kuvat konkretisoivat miellyttävällä tavalla kirjassa olevia tietoja.”
Lapsennimi.com, 9/2020 

Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eläinten jännä maailma – Kuinka eläimetkin nauravat, leikkivät ja jekuttavat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *