Leo Stranius

Ekoistin muistelmat

norm. 14.90 27.00 

Normaali norm. 27.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 14.90 
Saatavana myös äänikirjana ☊
ISBN: 9789523511194

Kirjoittaja: Leo Stranius

Julkaisuajankohta: 10 / 2019

Sivumäärä: 280

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , ,
Jaa tämä:

Leo Straniuksen lapsuus ja nuoruus olivat repaleiset: ensimmäiset vuodet hän vietti opiskelija-asuntolassa Neva-joen rannalla, ja hän on ollut myös asunnoton ja asunut isänsä kanssa asunnottomien vieraskodissa. Peruskoulun päättötodistuksen keskiarvo oli 6,6. Mutta mitä sitten tapahtuikaan?

Kirjassaan Stranius kertoo käänteestä, jonka johdosta hän on nyt ekologisesti elävä järjestöjohtaja, yhteiskunnallinen vaikuttaja ja perheenisä. Miten hyvinvointivaltio auttoi juuri silloin, kun hän eniten apua tarvitsi? Miten Stranius otti ekologisen mittatikun kauniiseen käteensä ja optimoi oman hiili­jalanjälkensä piiruntarkasti? Millaisten valintojen ja käänteiden myötä hänestä lopulta tuli hyväntuulinen inspiraation lähde kaikille maailmanparantajille?

Ekoistin muistelmat on myös tarina ympäristökysymysten murtautumisesta valtavirtaan ja vapaaehtoisesta luopumisesta. Kirja kertoo, miten päästää irti saavutetuista eduista, jotta voisimme pitää sen kaikkein tärkeimmän – elämän, joka on harvinaista tässä suuressa universumissa.

Leo Stranius on 44-vuotias järjestöjohtaja ja Helsingin kaupunginvaltuutettu. Hän on yhteiskunnallinen vaikuttaja, ympäristöasiantuntija ja ajanhallintavalmentaja sekä kahden lapsen isä, jonka hiilijalanjälki on noin kolme tonnia.

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ekoistin muistelmat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

”Ympäristövaikuttaja ja ekoesikuva Leo Stranius paasasi maapallon epätoivoisesta tilasta jo silloin, kun me muut haukkasimme kokolihahampurilaistamme ja imaisimme muovipillillä kolaa kertakäyttömukista tyytyväisinä ilman syyllisyyden häivääkään. Paljon on muuttunut siitä, kun nuori Stranius havahtui maailman ahdinkoon. Nyt ympäristötietoisuus on valtavirtaistunut.”
YLE, 17.9.2019

Leo Stranius on 45-vuotias kahden lapsen isä ja ympäristöasiantuntija. On mahtavaa seurata ihmistä, joka ei anna periksi arvoistaan. Straniuksen hiilijalanjälki on noin kolme tonnia vuodessa. Keskivertosuomalaisella vastaava luku on 10800. Ei todellakaan kannata väheksyä yhden ihmisen vaikutusta. ’Olkaa rohkeita. Seuratkaa sydäntänne. Vain kuolleet kalat uivat virran mukana’, Stranius kannustaa.”
Voi Hyvin, 30.10.2019

”Ekoisi Leo Stranius uskoo tulevaisuuteen. Leo Stranius, 45, on ilmastovaikuttaja, kaupunginvaltuutettu ja isä, jonka mielestä ilmastonmuutoksesta pitää alkaa kertoa lapsille mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.”
Maailman Kuvalehti, 25.11.2019

”On myös hienoa nähdä, että menestykseen voi vaatimattomista oloista nousta myös niin, että tavoittelee ja saavuttaa jotain muuta kuin maksimaalista vaurautta – amerikkalaisen unelman toteutuminen, mutta straniuslaiseen tapaan.”
Kirjavinkit, 25.10.2019