Ale!

Arja Alho

Ei riitä! 120 euroa lisää perusturvaan

norm. 7.00 
Innon hinta: 5.00 

Tämä kirja sisältää vaihtoehdon SATA-komiteamietinnölle. Kirja esittää 120 euron ensikorotusta perusturvaan. Sen jälkeen on luotava kattava perustulo ja palattava tuloeroja tasaavaan politiikkaan.

Loppuunmyyty

ISBN: 978-952-264-021-5

Kirjoittaja: Arja Alho

Julkaisuajankohta: 11 / 2010

Sivumäärä: 108

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Vapaus valita toisin -verkoston Ei riitä -kampanja haastaa puolueet ja eduskuntavaaliehdokkaat: Vaihtoehto-SATA-komitea esittää 120 euron ensikorotusta perusturvaan. Sen jälkeen on luotava kattava perustulo ja palattava tuloeroja tasaavaan politiikkaan niin verotuksen kuin asumistuen avulla. Vähimmäisturvan ostovoima on jäänyt entistä pahemmin jälkeen ansiokehityksestä terveys- ja tuloerojen kasvaessa.

Meillä on varaa tähän: 120 euron korotuksen taloudellinen nettovaikutus on alle 140 miljoonaa euroa. Perusturvan korotus menee suoraan kulutukseen ja tasaisempi tulonjako edistää talouskasvua. Meillä on mahdollisuus valita toisin!

Komiteamietinnön on työstänyt VTT Arja Alho. Sitä ovat kommentoineet Heikki Hiilamo, Pertti Honkanen, Jouko Kajanoja, Erkki Tuomioja ja Vapaus valita toisin -yhdistyksen hallitus.

Artikkeleita ei löytynyt.
Alho , Arja

Arja Alho on valtiotieteen tohtori ja sairaanhoitaja. Hän oli Paavo Lipposen hallituksen toisena valtiovarainministeri ja kansanedustaja 1983-1999 ja 2003-2007. Alho toimi pitkään perustuslakivaliokunnan jäsenenä ja varapuheenjohtajana. Hän on ollut Suomi-Etelä-Afrikka-seuran puheenjohtaja vuodesta 2003. Arja Alho asuu Siuntiossa ja hänellä on kaksi lasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ei riitä! 120 euroa lisää perusturvaan”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *