Ale!

Janne Käpylehto

Auringosta sähköt kotiin, kerrostaloon ja yritykseen

norm. 29.00 
Innon hinta: 9.90 

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-528-9

Kirjoittaja: Janne Käpylehto

Julkaisuajankohta: 04 / 2016

Sivumäärä: 180

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Energiajärjestelmämme muuttuu. Aurinkosähkön pientuotanto lisääntyy vauhdilla. Aurinkosähköstä on tullut nopeasti kannattavaa, ja sähkönkäyttäjät voivat tuottaa itse sähkönsä. Mitä useampi siirtyy aurinkopaneeleihin, sitä edullisemmaksi aurinkosähkön tuotanto tulee. Paneelien asentaminen on varsin helppoa ja joskus jopa hauskaa.

Auringosta sähköt kotiin, kerrostaloon ja yritykseen on kattava käsikirja aurinkosähköön, pieneen ja suureen. Kirjassa käydään läpi asennuksia, kytkentöjä, jo toteutettuja järjestelmiä ja tarvittavat luvat. Opas esittää myös uuden – ja kokeillun – kustannustehokkaan ratkaisumallin taloyhtiöiden aurinkosähköksi.

Kirja sopii sekä järjestelmän valmiina tilaavalle että itse aurinko- sähkönsä rakentavalle.

Janne Käpylehto on palkittu tietokirjailija, energia-asiantuntija ja yrittäjä. Hän on suosittu luennoija ja energia-työpajojen pitäjä. Käpylehto on ollut energialobbari, tuotantopäällikkö elektroniikkateollisuudessa ja kehitysjohtaja ohjelmistoyrityksessä, jossa NASA oli hänen asiakkaansa. Käpylehto tunnetaan julkisuudessa energiahankkeista, jotka havainnollistavat hauskalla ja käytännöllisellä tavalla aurinkoenergiaa, esimerkiksi polkemalla tuotettu energia.

Helsingin seudun ympäristö- palvelut -kuntayhtymä HSY myönsi Käpylehdolle Helsingin seudun ilmastopalkinnon 2015.

Janne Käpylehdon Pienenergia- blogi osoitteessa: www.pienenergia. com/

Artikkeleita ei löytynyt.
Käpylehto , Janne

Janne Käpylehto on jo pitkään suunnitellut ja asentanut pienenergiaa hyödyntäviä järjestelmiä. Käpylehto on ollut asiantuntija useissa työryhmissä eri ministeriöissä ja eduskunnan valiokunnassa. Hän on kysytty luennoitsija ja energia-aiheisten työpajojen pitäjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Auringosta sähköt kotiin, kerrostaloon ja yritykseen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *