Ale!

Leigh David & Harding Luke 

Assange

norm. 32.00 
Innon hinta: 5.00 

Historian suurin vuoto raivostutti maailman suurimman supervallan, nolostutti Britannian kuningasperheen ja edisti Pohjois-Afrikan vallankumouksia. Vuonna 2010 WikiLeaks nousi salamana kaikkien tietoisuuteen. Kuka on Julian Assange, mies kaiken takana?

Loppuunmyyty

ISBN: 978-952-264-333-9

Kirjoittaja: Leigh David & Harding Luke 

Julkaisuajankohta: 10 / 2014

Sivumäärä: 320

Suomentaja: Arto Konttinen

Alkuperäinen nimi: WikiLeaks: Inside Julian Assange’s War on Secrecy

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Historian suurin vuoto raivostutti maailman suurimman supervallan, nolostutti Britannian kuningasperheen ja edisti Pohjois-Afrikan vallankumouksia. Vuonna 2010 WikiLeaks nousi salamana kaikkien tietoisuuteen. Kuka on Julian Assange, mies kaiken takana? Onko hän internetin messias vai kyberterroristi? Vapaustaistelija vai seksirikollinen?

Vuonna 1971 Australiassa syntynyt Assange vietti taiteilijaäitinsä ja näyttelijäisäpuolensa kanssa kulkurilapsuutta. Äidin seuraava mies kuului pahamaineiseen new age -lahkoon. Myrskyisä liitto johti vuosien pakomatkaan ja elämään turvakodeissa. Myöhemmin taitavasta hakkerista kasvoi WikiLeaks-sivuston perustaja ja yksi maailman etsityimmistä miehistä.

Palkitut Guardianin toimittajat kertovat kaunistelemattoman tosielämän jännitystarinan WikiLeaksistä, Assangesta ja muista ihmisistä, jotka joutuivat vaaraan uskoessaan vapaaseen tietoon.
”Assange ei olekaan puhdasmuotoinen elämäkerta, vaan journalistinen katsaus kiihkeistä ja sekavista ajoista.”
Pekka Jäntti, Keskisuomalainen 21.11.2014

Assange e-kirjana mm. Elisa Kirjan sivuilta.

David Leigh on yksi Britannian tunnetuimmista tutkivista toimittajista. Hän on professori Lontoon City University -yliopiston tiedotusopin laitoksella. Vuosina 2000–2013 Leigh toimi vastaavana tutkivana toimittajana Guardian-sanomalehdessä. Hän oli vastuussa WikiLeaks-sivuston haltuunsa saamien Yhdysvaltojen salaisten sotilas- ja diplomaattitietojen julkaisusta vuonna 2010. Leigh on kirjoittanut useita kirjoja ja asuu Lontoossa. Lue lisää..
Harding , Luke
Luke Harding on Guardianin palkittu ulkomaankirjeenvaihtaja. Hän on raportoinut Delhistä, Berliinistä ja Moskovasta ja tehnyt juttuja Afganistanin, Irakin ja Libyan sodista. Hänen ensimmäinen suomennettu kirjansa Mafiavaltio (Into 2012) on hiuksianostattava tositarina brittiläisen toimittajan kokemuksista 2000-luvun Venäjällä. Sittemmin Into on suomentanut kaksi muutakin Hardingin tosielämän trilleria eli Snowden – Maailman halutuin mies ja yhdessä David Leighin kanssa kirjoitetun Assange-kirjan, joka kertoo kaunistelemattoman tosielämän jännitystarinan WikiLeaksistä, Assangesta ja muista ihmisistä, jotka joutuivat vaaraan uskoessaan vapaaseen tietoon. Vaiennettu –  Agentti Litvinenkon murha ja Venäjän sota lännen kanssa julkaistaan lokakuussa 2017. Harding asuu Hertfordshiressä Englannissa. Lue lisää..
Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Assange”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *