Ale!

Leigh David & Harding Luke 

Assange

norm. 32.00 
Innon hinta: 5.00 

Historian suurin vuoto raivostutti maailman suurimman supervallan, nolostutti Britannian kuningasperheen ja edisti Pohjois-Afrikan vallankumouksia. Vuonna 2010 WikiLeaks nousi salamana kaikkien tietoisuuteen. Kuka on Julian Assange, mies kaiken takana?

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-333-9

Kirjoittaja: Leigh David & Harding Luke 

Julkaisuajankohta: 10 / 2014

Sivumäärä: 320

Suomentaja: Arto Konttinen

Alkuperäinen nimi: WikiLeaks: Inside Julian Assange’s War on Secrecy

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Historian suurin vuoto raivostutti maailman suurimman supervallan, nolostutti Britannian kuningasperheen ja edisti Pohjois-Afrikan vallankumouksia. Vuonna 2010 WikiLeaks nousi salamana kaikkien tietoisuuteen. Kuka on Julian Assange, mies kaiken takana? Onko hän internetin messias vai kyberterroristi? Vapaustaistelija vai seksirikollinen?

Vuonna 1971 Australiassa syntynyt Assange vietti taiteilijaäitinsä ja näyttelijäisäpuolensa kanssa kulkurilapsuutta. Äidin seuraava mies kuului pahamaineiseen new age -lahkoon. Myrskyisä liitto johti vuosien pakomatkaan ja elämään turvakodeissa. Myöhemmin taitavasta hakkerista kasvoi WikiLeaks-sivuston perustaja ja yksi maailman etsityimmistä miehistä.

Palkitut Guardianin toimittajat kertovat kaunistelemattoman tosielämän jännitystarinan WikiLeaksistä, Assangesta ja muista ihmisistä, jotka joutuivat vaaraan uskoessaan vapaaseen tietoon.
“Assange ei olekaan puhdasmuotoinen elämäkerta, vaan journalistinen katsaus kiihkeistä ja sekavista ajoista.”
Pekka Jäntti, Keskisuomalainen 21.11.2014

Assange e-kirjana mm. Elisa Kirjan sivuilta.

David Leigh on yksi Britannian tunnetuimmista tutkivista toimittajista. Hän on professori Lontoon City University -yliopiston tiedotusopin laitoksella. Vuosina 2000–2013 Leigh toimi vastaavana tutkivana toimittajana Guardian-sanomalehdessä. Hän oli vastuussa WikiLeaks-sivuston haltuunsa saamien Yhdysvaltojen salaisten sotilas- ja diplomaattitietojen julkaisusta vuonna 2010. Leigh on kirjoittanut useita kirjoja ja asuu Lontoossa. Lue lisää..
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Assange”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

“Assange ei olekaan puhdasmuotoinen elämäkerta, vaan journalistinen katsaus kiihkeistä ja sekavista ajoista.”
Pekka Jäntti, Keskisuomalainen 21.11.2014

“Assange on hyvin kirjoitettu ja sujuvasti etenevä tarina omalaatuisesta Assangesta ja herkästä Manningista. Tietovuotajien todellisuus on ollut karu, ja heistä on tehty varoittavia esimerkkejä: Bradley Manning on vankilassa, Julian Assange piilottelee pienessä, koruttomassa huoneessa suurlähetystön suojissa ja Edward Snowdenista on tullut Venäjän propaganda-ase ja FSB:n vanki. Viestinviejän osa on ollut julma.” Kirjavinkit, 24.11.2014