Ale!

Andy Weir

Artemis

14.90 26.90 

Normaali norm. 32.00 
Innon hinta: 26.90 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 14.90 
ISBN: 9789523511064

Kirjoittaja: Andy Weir

Julkaisuajankohta: 6 / 2019

Sivumäärä: 320

Suomentaja: Annukka Kolehmainen

Alkuperäinen nimi: Artemis

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , ,
Jaa tämä:

Jasmine Bashara ei oikeastaan halua olla sankari, hän haluaa vain rikastua. Ei niin pöyhkeän rikkaaksi kuin monet hänen kotikaupunkiinsa Artemikseen saapuvat turistit vaan mukavasti toimeentulevaksi. Artemis on ihmiskunnan ensimmäinen ja ainoa asuinpaikka Kuussa. 

Kun tuhannen taalan tilaisuus osuu kohdalle, Jazz ei kieltäydy. Aloittelevasta salakuljettajasta kuoriutuu huippu­rikollinen, eikä hänen käänteistään puutu taitavaa juonittelua, teknistä osaamista tai vauhtia – asennekin on kohdallaan. Jazz ei ole koskaan ollut kiipelissä, josta hän ei älynsä avulla selviäisi.

Jazzin on suunniteltava täydellinen rikos, mutta ei siinä kaikki. Hän huomaa sotkeutuneensa vaaralliseen vyyhteen, jossa on kyse koko kaupungin hallinnasta. 

Artemis on Yksin Marsissa -menestysromaanin kirjoittajan uutuusteos. Se sijoittuu kaupunkiin, joka on kiehtovan mielikuvituksellinen ja silti kovin tuttu. Päähenkilön pettämätön kyky ratkaista pulmat ja nauttia elämästä pitävät lukijan hyppysissään huikeaan loppuun asti.

Artikkeleita ei löytynyt.
Weir, Andy

Yhdysvaltalainen Andy Weir on työskennellyt tietokoneohjelmoijana 15-vuotiaasta. Hän on ollut avaruusnörtti koko elämänsä ja innokas suhteellisuusteorian, astrodynamiikan ja miehitettyjen avaruuslentojen historian harrastaja. Hänen esikoisromaaninsa Yksin Marsissa ilmestyi ensin Weirin omakustanteena. Se oli ehdolla Audie Award -palkinnon saajaksi science fiction -kategoriassa ja Publisher’s Weekly nimesi sen yhtenä parhaista jännitysromaaneista 2014. Käännösoikeudet on myyty yli 30 maahan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Artemis”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yksin Marsissa -kirjan tekijä Andy Weir on sijoittanut uuden rikosromaaninsa Kuuhun rakennettuun siirtokuntaan, Artemiksen kaupunkiin. Ovela veto! Kirja on kasvutarina: kuinka pikkutekijästä noustaan suurrikolliseksi yksi kuudesosa -painovoimassa ja hyvin erikoisissa oloissa. Jännitys pysyy hyvin yllä, tarina on kutkuttava ja tekijä hallitsee hienosti avaruussiirtokunnan tekniset yksityiskohdat. Ehdotonta elokuva-ainesta!”
Ilta-Sanomat, 24.8.2019

”Vauhdikas ja ensiluokkainen jännäri… täydellinen karkumatka niille, jotka haluavat hetkeksi irtautua Maan vaativasta painovoimasta.”
USA Today

Weir jos kuka hallitsee nörttitiedon, nasevan huumorin ja kekseliään ongelmanratkaisun.”
Financial Times

”Fyysikko kiittää. Kiinnostuin kirjasta, koska olin lukenut Weirin aikaisemman kirjan, Yksin MarsissaArtemiksessa pidin erityisesti siitä, miten realistisesti kirjailija kuvaa yksityiskohtia, vaikkapa sitä, miten kuun heikko ilmakehä vaikuttaa kaupungin elämään tai miten kaupunkilaiset saavat ilmaa. Weir ei luo asioita, jotka vaikuttaisivat epärealistisilta. Hän saa tämän maailman avaruudessa vaikuttamaan aidolta. Minun kaltaiselleni avaruusnörtille se on kivaa.”
Yliopisto-lehti, 26.2.2019 (englanninkielisestä Artemiksesta)