Ale!

Andy Weir

Artemis

14.90 26.90 

Normaali 32.00  26.90 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) 14.90 
ISBN: 9789523511064

Kirjoittaja: Andy Weir

Julkaisuajankohta: 6 / 2019

Sivumäärä: 320

Suomentaja: Annukka Kolehmainen

Alkuperäinen nimi: Artemis

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , ,
Jaa tämä:

Jasmine Bashara ei oikeastaan halua olla sankari, hän haluaa vain rikastua. Ei niin pöyhkeän rikkaaksi kuin monet hänen kotikaupunkiinsa Artemikseen saapuvat turistit vaan mukavasti toimeentulevaksi. Artemis on ihmiskunnan ensimmäinen ja ainoa asuinpaikka Kuussa. 

Kun tuhannen taalan tilaisuus osuu kohdalle, Jazz ei kieltäydy. Aloittelevasta salakuljettajasta kuoriutuu huippu­rikollinen, eikä hänen käänteistään puutu taitavaa juonittelua, teknistä osaamista tai vauhtia – asennekin on kohdallaan. Jazz ei ole koskaan ollut kiipelissä, josta hän ei älynsä avulla selviäisi.

Jazzin on suunniteltava täydellinen rikos, mutta ei siinä kaikki. Hän huomaa sotkeutuneensa vaaralliseen vyyhteen, jossa on kyse koko kaupungin hallinnasta. 

Artemis on Yksin Marsissa -menestysromaanin kirjoittajan uutuusteos. Se sijoittuu kaupunkiin, joka on kiehtovan mielikuvituksellinen ja silti kovin tuttu. Päähenkilön pettämätön kyky ratkaista pulmat ja nauttia elämästä pitävät lukijan hyppysissään huikeaan loppuun asti.

Artikkeleita ei löytynyt.
Weir, Andy

Yhdysvaltalainen Andy Weir on työskennellyt tietokoneohjelmoijana 15-vuotiaasta. Hän on ollut avaruusnörtti koko elämänsä ja innokas suhteellisuusteorian, astrodynamiikan ja miehitettyjen avaruuslentojen historian harrastaja. Hänen esikoisromaaninsa Yksin Marsissa ilmestyi ensin Weirin omakustanteena. Se oli ehdolla Audie Award -palkinnon saajaksi science fiction -kategoriassa ja Publisher’s Weekly nimesi sen yhtenä parhaista jännitysromaaneista 2014. Käännösoikeudet on myyty yli 30 maahan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Artemis”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *