Ale!

Pentti Sainio

Armeijan hukatut miljardit

(1 tuotearvio)

4.90 5.00 

Pokkari norm. 10.00 
Innon hinta: 5.00 
Normaali norm. 24.90 
Innon hinta: 5.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 4.90 
ISBN: 978-952-264-548-7

Kirjoittaja: Pentti Sainio

Julkaisuajankohta: 04 / 2016

Sivumäärä: 288

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,
Jaa tämä:
Suomen sotajohto on tehnyt miljardien eurojen hankintoja, jotka eivät palvele kotimaan puolustusta vaan enemmänkin Yhdysvaltain ja Naton tarpeita. Onko pieni sisäpiiri harhauttanut eduskuntaa? Miten kansainväliset aseyhtiöt, upseerit, poliitikot ja virkamiehet taistelevat suomalaisten rahoista? Miksi Suomi ostaa kalliita hävittäjäpommittajia, kun voisi panostaa halvemmalla kunnon tykistöön? Ovatko poliitikot siunanneet hankkeita, joista eivät tiedä juuri mitään? Mihin johtavat lisääntyvät kansainväliset sotaharjoitukset?
Artikkeleita ei löytynyt.
Sainio , Pentti

Konkaritoimittaja Pentti Sainio on työskennellyt muun muassa Helsingin Sanomissa, Turun Sanomissa ja Apu-lehdessä. Sotilasmestarin poika Sainio on ”kasarmien kasvatti” ja reservin yliluutnantti. Sainio on julkaissut yhdeksän kirjaa, kuten Mitä tapahtui Urho Kekkoselle, Ministeri Mattila, Operaatio Ahtisaari, Harkimoiden hattutemppu, Maanpuolustusta vai suurvaltapolitiikkaa? ja Kummolan kääntöpiiri.

1 arvio tuotteelle Armeijan hukatut miljardit

  1. Kalevi Kontio

    Erinomaisen selkeä kokonaisuus taustoista.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

”Sainion kirjaan on syytä tutustua, jos hermot kestävät. Harva lukija kai pystyy suoralta kädeltä sanomaan, koska Sainio on väärässä tai oikeassa, en ainakaan minä. Mutta virallisen totuuden rinnalla on aina hyvä tutustua myös mitalin toiseen puoleen. Ajattelu ei ole Suomessa kiellettyä, ei sotaväessäkään.” Sampo Ahto, Sotilasaikakauslehti 6/2016.

Pentti Sainio Ari Korvolan haastattelussa Helsingin kirjamessuilla. YLE, Areena, 29.10.2016

”Sainio antaa puolustushallinnosta kovin synkän kuvan. Puolustusministerit eivät tiedä mitään ja toisaalta virkamiehet ovat eristäytyneet omiin lokeroihinsa ilman kokonaisnäkemystä –pienine puutteineenkin kirja on tällä hetkellä tärkeä ja ajankohtainen kannanotto puolustuspolitiikkaan ja asehankintoihin.” Juha Vahe, Agrocolan kirja-arvostelut, 31.8. 2016

Taistelu hävittäkaupoista. YLE, Areena, 23.5.2016

Taistelu hävittäkaupoista, YLE, MOT, 23.5. 2016

”Gunnarkorhoset” taas liikkeellä, YLE, MOT, 23.5.2016

Uutuuskirja lyttää hävittäjähankinnat: 15 miljardin lasku ja ”joudumme yhden isännän alaisuuteen”. Iltalehti, 13.5. 2016

Hornetit lentävät, kaikki muu seisoo. Vastavalkea, 14.5.2016