Indrek Hargla

Apteekkari Melchior ja pyövelin tytär

norm. 9.90 10.00 

Normaali norm. 10.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 9.90 
ISBN: 9789523512573

Kirjoittaja: Indrek Hargla

Julkaisuajankohta: 3 / 2020

Sivumäärä: 406

Suomentaja: Vanhanen, Jouko

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Jaa tämä:

Tallinna vuonna 1422. Kaupungin pyövelin tytär joutuu markkinoiden aikaan julman tapon todistajaksi. Syyllinen pakenee ja ruumis katoaa. Sitten Hirsipuunmäeltä löytyy pahoinpidelty ja muistinsa menettänyt nuori mies. Ainoa vihje nuorukaisen henkilöllisyydestä on revitty kirje, joka varoittaa tappajasta. Mutta kenen henki on vaarassa? Apteekkari Melchior Wakenstede ryhtyy ratkaisemaan mysteeriä. Sillä välin murhaaja iskee kaupunginmuurien sisäpuolella…

Historiallinen dekkari vie lukijansa vanhaan Tallinnaan ja keskiajan pimeälle puolelle. Pyövelin tytär on suositun sarjan kolmas mysteeri.

”Indrek Harglalla on oivallinen kyky herättää eloon kuudensadan vuoden takainen kaupunki.” – Keskisuomalainen

Tutustu sarjan muihin osiin:

Hargla , Indrek

Indrek Hargla (s. 1970) on virolaisen dekkari- ja fantasiakirjallisuuden suurimpia nimiä. Gotlannin piru on apteekkari Melchiorista kertovan historiallisen dekkarisarjan kuudes osa. Rikkaan mielikuvituksensa vuoksi ihailtu kirjailija on saanut kotimaassaan useita kirjallisuuspalkintoja, ja myös Suomen Dekkariseura ry on myöntänyt hänelle ulkomaisen jännityskirjallisuuden kunniakirjan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apteekkari Melchior ja pyövelin tytär”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

”Virolainen Indrek Hargla yhdistää historian ja rikokset 1400-luvun Tallinnaan sijoittuvassa romaanisarjassaan, jonka päähenkilö on Raatitorin tuntemassa apteekkiaan pitävä Melchior Wakenstede.”
Itä-Häme, 21.4.2020