Ale!

Pirjo Kainulainen

Ammattina potilas

norm. 23.00 
Innon hinta: 10.00 

Ammattina potilas on koskettavan rankka kuvaus laajalle levinnyttä syöpää sairastavan kroonikkopotilaan elämästä. Se on myös eräänlainen testamentti, kirjailijan tapa valmistautua väistämättömään.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-184-7

Kirjoittaja: Pirjo Kainulainen

Julkaisuajankohta: 09 / 2012

Sivumäärä: 0

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,
Jaa tämä:

Ammattina potilas on koskettavan rankka kuvaus laajalle levinnyttä syöpää sairastaneen kroonikkopotilaan elämästä. Elämästä, jossa syöpä vaati vuosi vuodelta lisää ja jokaisen valoisan hetken kääntöpuolella häilyi raastava taistelu ylivoimaisen tuntuista vastusta vastaan.

Kirja on eräänlainen testamentti, kirjailijan tapa valmistautua väistämättömään. Se kaappaa lukijan otteeseensa ja kuljettaa läpi koko inhimillisten tunteiden huikean kirjon.

”Aloitin tarinani kirjoittamisen lokakuussa 2011. Syöpätilanteeni oli taas kerran huonontunut ja minusta tuntui, etten osaa käsitellä pahaa oloani. Halusin kirjoittaa ahdistustani ulos ja muokata sanoilla tautitilannettani hallittavampaan muotoon. Aloin käsitellä sairastamistani työnä ja syöpääni työnantajana. Tarina on jatkunut ja jatkunut eikä se valmiiksi tulekaan. Niin kuin elämää, sitä janoaa aina lisää ja lisää.”

Artikkeleita ei löytynyt.
Kainulainen , Pirjo

Pirjo Kainulainen (1964-2012) sairastui syöpään vuonna 2001 ollessaan 36-vuotias. Sosiaalityöntekijänä ja opettajana toiminut jyväskyläläinen Kainulainen sairasti laajalle levinnyttä syöpää 11 vuotta. Syöpäelämän vastapainona hänellä olivat perhe, kissat, vanha omakotitalo, matkustelu, kirjoittaminen ja kasvihuone. Kainulainen menehtyi kirjan julkaisun kynnyksellä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ammattina potilas”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *