Ale!

 Le Monde diplomatique

1900-luvun atlas – Kriittisen historian käsikirja

norm. 29.00 
Innon hinta: 10.00 

1900-luvun Atlas – kriittisen historian käsikirja käy uusin silmin läpi historiaa teollisesta vallankumouksesta meidän päiviimme: teos ei vain luettele faktoja, vaan selittää, asettaa ne perspektiiviin ja purkaa yleistyneitä virhekäsityksiä.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-462-6

Kirjoittaja:  Le Monde diplomatique

Julkaisuajankohta: 06 / 2016

Sivumäärä: 192

Alkuperäinen nimi: Manuel d’histoire critique de la révolution industrielle a nos jours

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , ,
Jaa tämä:

1900-luvun Atlas – Kriittisen historian käsikirja käy uusin silmin läpi historiaa teollisesta vallankumouksesta meidän päiviimme: teos ei vain luettele faktoja, vaan selittää, asettaa ne perspektiiviin ja purkaa yleistyneitä virhekäsityksiä.

Teos antaa voittajien lisäksi tilaa voitetuille ja Pohjoisen lisäksi Etelälle. Se avaa maailmaa muovaavia, historiallisia kokonaisuuksia helpommin hahmotettaviksi, ja antaa siten välineitä ymmärtää tämän hetken suuria kehityskulkuja.

Kirjan on poimittu mukaan otteita useiden eri maiden eri aikakausien koulujen historiankirjoista – paitsi kaikista suurvalloista myös Syyriasta, Algeriasta, Palestiinasta, Turkista, Syyriasta, Nicaraguasta ja Boliviasta. Teos sisältää runsaasti karttoja ja infografiikkaa. Kuvitus nostaa esiin kunkin aikakauden taiteilijoiden töitä, julisteita, valokuvia ja tekstejä.

Teos jatkaa Le Monde diplomatiquen suosittujen kartastojen sarjaa: ne ovat ainutlaatuisia kiteyttäessään maailmanlaajuisia tapahtumia. Lukuista kartat ja graafit antavat välineitä ymmärtää sekä maailmanlaajuisia että paikallisia kehityskulkuja. Ne sopivat niin kouluihin, yliopistoihin kuin tavallisille lukijoille.

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “1900-luvun atlas – Kriittisen historian käsikirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *