Ale!

Kai Sadinmaa

10 käskyä kirkolle

5.00 

Pappi Kai Sadinmaan 10 käskyä kirkolle iskee suoraan kirkon ytimeen. Se on vastustamaton kirja oikeudenmukaisemman ja rehellisemmän kirkon puolesta. Sadinmaan sanan äärelle pysähtyvät niin uskovat kuin uskomattomatkin.

Pokkari norm. 15.00 
Innon hinta: 5.00 
Normaali norm. 26.00 
Innon hinta: 5.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 16.90 
Innon hinta: 5.00 
Saatavana myös äänikirjana ☊
ISBN: 978-952-264-281-3

Kirjoittaja: Kai Sadinmaa

Julkaisuajankohta: 04 / 2014

Sivumäärä: 248

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Nasaretin Jeesus ei ollut kirkon kesyttämä yläluokan sylikoira vaan köyhien vapauttaja, kapinallinen. Suomen evankelis-luterilainen kirkko vääristelee evankeliumin todellista sanomaa ja valehtelee Jeesuksesta.

Pappi Kai Sadinmaan 10 käskyä kirkolle iskee suoraan kirkon ytimeen. Se on vastustamaton kirja oikeudenmukaisemman ja rehellisemmän kirkon puolesta. Se on soraääni yhtenäisen kirkon ideaalia vastaan ja kivi eliitin kengässä.

Osansa saavat muun muassa itselleen monumentteja rakentelevat kirkonmiehet, finanssipelurit, vanhoillislestadiolaiset ja homojen vihaajat. Sadinmaan sanan äärelle pysähtyvät niin uskovat kuin uskomattomatkin.

1. Älä valehtele Jeesuksesta
2. Lopeta jäsenten kosiskelu
3. Julista poliittista evankeliumia
4. Lopeta sijoitusbisnes
5. Lopeta rikkaiden suosiminen
6. Älä kumarra valtaa
7. Luovu tekopyhyydestä
8. Luovu messusta ja muusta magiasta
9. Anna homon rakastaa
10. Älä tee Raamatusta Jumalaa

”Pappismies osoittaa joka tapauksessa kirjallaan rohkeutta ja näkemyksellisyyttä, joka saanee osakseen muutakin kuin taputuksia.” – Martti Mäkisalo, Helsingin Sanomat 18.4.2014.

 

Katso video: Kai Sadinmaa lukee otteita 10 käskystä kirkolle.

Lataa kuvia: Kai Sadinmaa Helsingin Tuomiokirkon ovella 9.4.2014.

Osta äänikirjana Elisa Kirjasta.

 

Artikkeleita ei löytynyt.
Sadinmaa, Kai

Kai Sadinmaa on Torniossa syntynyt käsikirjoittaja, pappi ja kolumnisti, joka on tullut tunnetuksi radikaaleista aamuhartauksistaan Radio Ylen Ykkösessä. Hän on kirjoittanut palkitun kuunnelman Toisenlainen iltahartaus Radio Ylen Ykköselle (2001) ja käsikirjoittanut ja ohjannut näytelmän Vuosaaren Vapahtaja (2010).
Sadinmaa vihittiin papiksi 1994 Kuopiossa, ja hän asuu Helsingin Kalliossa vaimon ja kolmen lapsen kanssa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “10 käskyä kirkolle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

”Jeesus kutsuu meitä kapinaan – viikon kirja naulaa uskoa puhdistavan papin teesit. Kai Sadinmaa vaatii kirkkoa jalkautumaan ihmisten luo.”
Helsingin Sanomat, 23.11.2019

”Sadinmaa kaataa temppelin pöydät ja paljastaa kirkollisen tekopyhyyden. Hänen kristinuskonsa ydin ei ole metafyysisessä Jumalassa vaan meissä ihmisissä ja siinä miten Jumala meidän välisessä elämässämme ilmenee. Näin kovaan kirkkokritiikkiin ei kaltaiseni ateisti pysty. ” – Keijo Lakkala 12.3.2015.

”(…) kielellisesti, emotionaalisesti, esteettisesti ja populaariteologisesti parasta, mihin olen luterilaisuuden piirissä törmännyt.” – Anna Kontula Facebook-seinällään 27.3.2014.

”10 käskyä kirkolle nousee kriittisessä kiivaudessaan 1960-luvun radikaalipappien kirjoittamien lajityypin klassikoiden rinnalle.” – Torsti Lehtinen.

”Sadinmaata pitää kuunnella!” – Arto Luukkanen blogissaan 14.4.2014.

”Pappismies osoittaa joka tapauksessa kirjallaan rohkeutta ja näkemyksellisyyttä, joka saanee osakseen muutakin kuin taputuksia.” – Martti Mäkisalo, Helsingin Sanomat 18.4.2014.

”Aivan upea, huikea heti ensimmäisistä sivuista lähtien (…) jotain sellaista mihin sydän tarttuu”. – Helsingin tuomiorovasti Matti Poutiainen Radio Deissä 9.4.2014.

”Kai on tavoittanut (…) kristillisen evankeliumin perusytimen. – Tampereen piispa Matti Repo Tampereen kirjamessuilla 11.4.2014.

”(…) suorastaan profeetallinen kirja.” – Professori Janne Saarikivi.

”Sadinmaa rakastaa kirkkoa niin paljon, että on valmis romuttamaan sen alkutekijöihinsä.” – Aki Tetri Etsijä-blogissa 14.8.2014.

”[10 käskyä kirkolle] valottaa asiantuntevasti sitä, kuinka ristiriitaisia alkukirkon ja nykykristillisyyden arvot ovat keskenään].” – Riikka Ylitalo, Kulttuurivihkot 4–5/2014.