Lataa alkuperäinen kuva ▼

Kansiäänestys – äänestä suosikkiasi!

Ensi keväänä ilmestyy kirja, joka kertoo metallimies, rekkakuski ja yrittäjä Pekka Herlevin elämästä. Pekka on käsityöläinen ilman sormia, maailmanmatkaaja ilman kielipäätä, eikä hän omien sanojensa mukaan osaa lukea tai kirjoittaa – mutta mahdoton tarinaniskijä mies kyllä on!

Semmosta touhua -kirja kertoo Pekan railakkaasta matkasta Kälviän Passojan kylältä Euroopan Tractor Pulling -areenoille. Ja tässä tarinassa ei säästellä sanoja, naurua tai tunteita! Kirjassa kuuluu Scanian V8-moottorin hurina, yhdessä tekemisen ilo ja kaikki se hulvaton elämä, joka Pekan, hänen vaimonsa Tummun ja suuren perheen arkeen mahtuu. Kirja on tarina selviytymisestä, pärjäämisestä, oman tien löytämisestä – ja ennen muuta rakkaudesta.

Sakari Tiikkaja on suunnitellut neljä päräyttävää versiota kirjan kannesta, joista järjestettiin yleisöäänestys 13.-26.6.2022. Peräti 1494 henkilöä kertoi mielipiteensä millainen kansi kirjalle pitäisi tulla. Voittajaksi selviytyi kansi numero 4. 

Voittajat on arvottu ja heille on lähetetty lahjakortit Into Kustannuksen verkkokauppaan. Suuri kiitos kaikille äänestykseen osallistuneille!

Osta Semmosta touhua -kirja ennakkoon ja varmista, että saat sen omaksesi heti kirjan ilmestyttyä.

Arvonnan säännöt

Jaa tämä: