Into

Into muuttaa maailmaa.

Into Kustannus on kotimainen kustantamo, joka on vuodesta 2007 lähtien toteuttanut visiotaan rohkeasta, vastuullisesta ja yhteiskunnallisesta julkaisutoiminnasta. Kirjallisuus ja lukemisen edistäminen ovat intohimojamme, ja uskomme, että kestävä tulevaisuus rakennetaan kirja kerrallaan. Uskomme, että laadukkaan kirjallisuuden parissa kuuluu myös viihtyä, ja ettei hyviä tarinoita ole koskaan liikaa kerrottavaksi. Toimintamme ytimessä ovat myös luonnon arvostaminen, suvaitsevaisuus ja moniäänisyys.

Into on kuin lämminhenkinen perhe, jossa työskentelee kymmenisen kunnianhimoista ja kirjallisuuteen intohimoisesti suhtautuvaa alan ammattilaista. Into työllistää myös monia kustannustoimittajia, kääntäjiä, graafikoita ja taittajia.

Kirjailijoitamme ovat muun muassa Finlandia-ehdokkaat Risto Isomäki ja Laura Gustafsson sekä Eveliina Talvitie, Nina Honkanen, Ville-Juhani Sutinen ja tietokirjailijat Antto Terras, Lauri Nurmi, Ina Mikkola, Ari Turunen sekä Vappu ja Ilkka Taipale. Ulkomaisiin kirjailijoihin lukeutuvat tietokirjailijat Naomi Klein, Thomas Piketty ja Luke Harding, brasialialalinen Luiz Ruffato ja eteläkorealainen Kyung-sook Shing sekä suositut dekkarikirjailijat Arne Dahl, Heine Bakkeid, Indrek Hargla ja Denise Rudberg.

Menestyneimpien kirjojemme joukkoon kuuluvat muun muassa yleisö-Finlandialla palkittu Sankaritarinoita tytöille (ja kaikille muille) – Kertomuksia rohkeista naisista Minna Canthista Almaan, Timo Kalevi Forssin Gösta Sundqvist – Leevi and the Leavingsin dynamo ja Ari Turusen Mulkerot – Patsaalle korotettujen suurmiesten elämäkertoja. Monia kirjoistamme on myös palkittu, viimeisimpinä mainittakoon Hanna Nikkasen ja työryhmän Hyvän sään aikana – Mitä Suomi tekee kun ilmasto muuttaa kaiken, joka oli Tieto-Finlandia-ehdokas vuonna 2017.

Into Kustannus perustettiin Voima-lehden yhteyteen vuonna 2007. Innon omistavat Jaana Airaksinen, Mika Rönkkö, Heikki Hiilamo, Rosebud Books, Maan ystävät ja LuontoLiitto.

Seuraa meitä
>> Twitterissä
>> Facebookissa
>> YouTubessa
>> Instagramissa

Sinulle on kirjoja.

X