Into

Into Kustannus on kotimainen kustantamo, joka on vuodesta 2007 lähtien toteuttanut visiotaan rohkeasta ja vastuullisesta julkaisutoiminnasta. Kirjallisuus on intohimomme, hyvä tulevaisuus rakennetaan kirja kerrallaan. Uskomme, että laadukkaan kirjallisuuden parissa kuuluu myös viihtyä, ja ettei hyviä tarinoita ole koskaan liikaa kerrottavaksi.

Into on kuin lämminhenkinen perhe, jossa työskentelee kymmenisen kunnianhimoista ja kirjallisuuteen intohimoisesti suhtautuvaa alan ammattilaista. Into työllistää myös monia kustannustoimittajia, kääntäjiä, graafikoita ja taittajia.

Kirjailijoitamme ovat muun muassa Finlandia-ehdokkaat Risto Isomäki ja Laura Gustafsson sekä Eveliina TalvitieNina HonkanenHannu-Pekka Björkman ja tietokirjailijat Antto TerrasLauri NurmiIna MikkolaKatri Merikallio, Ari Turunen sekä Vappu ja Ilkka Taipale. Ulkomaisiin kirjailijoihin lukeutuvat tietokirjailijat Naomi KleinThomas Piketty ja Luke Harding, brasialialalinen Luiz Ruffato ja eteläkorealainen Kyung-sook Shing sekä suositut dekkarikirjailijat Arne DahlHeine BakkeidIndrek Hargla ja Denise Rudberg.

Menestyneimpien kirjojemme joukkoon kuuluvat muun muassa yleisö-Finlandialla palkittu Sankaritarinoita tytöille (ja kaikille muille) – Kertomuksia rohkeista naisista Minna Canthista AlmaanTimo Kalevi Forssin Gösta Sundqvist – Leevi and the Leavingsin dynamo, Ari Turusen Mulkerot – Patsaalle korotettujen suurmiesten elämäkertoja ja Risto Isomäen Vedenpaisumuksen lapset -romaani. Monia kirjoistamme on myös palkittu, viimeisimpinä mainittakoon Hanna Nikkasen ja työryhmän Hyvän sään aikana – Mitä Suomi tekee kun ilmasto muuttaa kaiken, joka oli Tieto-Finlandia-ehdokas vuonna 2017.

Into Kustannuksen omistavat Jaana AiraksinenMika RönkköHeikki HiilamoRosebud BooksMaan ystävät ja Luonto–Liitto.

Into Kustannus Oy:n hallituksessa ovat:
Jaana Airaksinen, kustantaja ja toimitusjohtaja, Into Kustannus Oy
Heikki Hiilamo, tutkimusprofessori, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
Markku Kangaspuro, professori, Aleksanteri-instituutin johtaja, Helsingin yliopisto
Noora Ojala, taiteen maisteri, kuvataiteilija
Hannu Paloviita, toimitusjohtaja, Rosebud Books (Innon hallituksen pj.)
Mika Rönkkö, puheenjohtaja, Siemenpuu-säätiö
Camilla Gabrielsson, e- ja äänikirjakustantaja, Into Kustannus Oy

Seuraa meitä
>> Twitterissä
>> Facebookissa
>> YouTubessa
>> Instagramissa

Sinulle on kirjoja.

X